Biroul cu roti. O solutie pentru biroul de acasa

0

biroul cu roțiBiroul cu roți este cea mai inspirată soluție pentru biroul de acasă. L-am experimentat pe propria mea piele, iar beneficiile sunt excepționale. Să vă povestesc…

Citeste si: Biroul de acasa. Modern simplu si eficient

Pentru mine biroul de acasă nu este un moft, nu este locul unde scriu scrisori sau locul unde îmi citesc mesajele electronice, ci este locul meu de muncă. În momentul în care biroul de acasă a devenit biroul cu roți foarte multe din complicațiile legate de faptul că muncesc de acasă au dispărut.

Cei care lucrează de acasă știu foarte bine la ce anume mă refer când vorbesc despre complicațiilor lucrului de acasă. De exemplu când eu vreau să lucrez, ai mei vor să se uite la TV sau să joace cărți sau fiică-mea își aduce prietenele sau bărbatul meu se uită la meci cu băieții și așa mai departe.

În clipa când mi-am transformat locul de muncă de acasă și acesta a devenit biroul pe roți toate suferințele mele (și ale lor), au încetat. Îmi iau, la propriu, biroul în brațe sau îl trag după mine și plec în alt colț al casei, cu tot ceea ce îmi trebuie.

Citeste si: Birou in dormitor

Biroul pe roți nu l-am înventat eu, l-am vazut într-o revistă și nu am renunțat până nu l-am realizat efectiv. Evident că l-am realizat de comandă, dar a fost foarte ușor. Fiecare componentă am achiziționat-o separat și le-am combinat după planul făcut de mine.

Ceea ce contează în mod fundamental este suprafața de lucru, care trebuie să fie suficient de mare pentru a face comod lucrul la biroul cu roți. Cum eu folosesc un laptop și o imprimantă, suprafața de lucru este destul de mică, dar suficient de mare pentru a sta cu coatele pe biroul cu roți și pentru a avea loc prntru telefon, caietul cu notițe și, din când, în când câteva flori (mai ales când mă abandonează inspirația).

Citeste si: Cum sa economisesti cu spatiul de lucru acasa

Am completat biroul cu roți cu o ramă pentru dosare și alte documente, dar nu este neapărat utilă. Biroul cu roți le ține pe toate la un loc și asta este un avantaj indiferent dacă ai o casă mare sau o casă mică. Biroul cu roți este ușor, îl pot ridica dacă este nevoie, fără probleme, iar în rest îl duc de colo-colo pe roțile lui.

Citeste si: Organizarea biroului: 5 pasi simpli

Pentru ca totul să fie unitar am adăugat și un scaun cu roți, mai mult de dragul leganatului și al piruetelor, dar și de dragul funcționalității. Să vă mai spun că roțile sunt moi, nu lasă urme și au sisteme simple care le blochează.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply