Birou artistic, conturat cu imaginatie

0
birou artistic
Foto: Sanderson

Birou artistic – Zonele de trecere sau cele auxiliare pot fi transformate cu succes în adevărate comori decorative, iar în funcție de configurație pot îndeplini cu brio și un rol funcțional: un birou, un colț de lectură sau doar un pretext pentru o clipă de răgaz.

Birou artistic – amplasare

Dacă le acorzi atenția cuvenită, spațiile nefolosite ale unei case pot deveni și cele mai interesante zone. Încăperile de dimensiuni reduse de la mansardă sau holurile generoase pot găzdui oricând un mic birou, cu multă lumină. Pentru a avea succes în demersul decorativ, păstrează pe cât posibil unitatea stilistică și cromatică.

birou artistic
Foto: Sanderson

Birou artistic – detalii inspirate

Mizează pe drapaje romantice, cu motive naturale. Completează tabloul cu piese cu linii vintage și suprafețe antichizate. Un birou cu patină poate fi suportul perfect pentru creație sau lectură, iar accesoriile cu linii curbe, unduioase, ce vorbesc despre șarmul vremurilor apuse, întregesc imaginea generată pe coordonate romantic-boeme.

Birou artistic – drapaje fine

Pentru echilibru și un efect armonios, folosește un singur pattern pentru mai multe suprafețe, pe un fond comun, cum ar fi un bleu liniștit. Țesătura din imagine face parte din colecția Fabian Prints, a brandului Sanderson, și se numește Josette.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply