Biblioteci impozante in doua ipostaze

0

Biblioteci impozante in doua ipostaze – Două biblioteci impozante țin capul de afiș al amenajărilor din imagini, iar succesul lor este conferit de tiparul și ținuta lor, precum și de integrarea într-o distribuție în care mai apar șemineuri clasice elegante, oglinzi mari, parchet de lux și mici obiecte decorative.

Citește și Bibliotecă zveltă.

1.IMPUNĂTOARE, MASIVĂ ȘI CU STRUCTURĂ FUNCȚIONALĂ. Oferă bibliotecii tale rolul principal al amenajării, chiar și într-un ambient cu linii clasice pregnante. Un perete întreg este scena pe care va străluci prin talia și rafinamentul ei, dar și prin posibilitățile ei variate de depozitare sau de expunere. Nu îi limita funcția la stocarea cărților și revistelor! Poți configura un adevărat obiect multifuncțional, ce combină vitrine, comodă TV, sertare, etajere, așa cum este cel din imagine – compoziție din colecția Les Modulables, de la Grange. Ai dovada că și o structură cu format clasic se pretează foarte bine la combinații diverse, perfect adaptate unui stil de viață modern. Va face echipă bună cu șemineul compact, o oglindă de dimensiuni mari, care să sporească senzația de spațiu în încăpere și o canapea confortabilă. Găsești versiuni variate ale bibliotecii la La Maison.

Biblioteci impozante
Compoziție din colecția Les Modulables, de la Grange. Foto: La Maison

Citește și Bibliotecă originală.
2.CU FORMAT CLASIC, MAI DISCRETĂ ÎN DECOR. Al doilea exemplu de bibliotecă este din aceeași colecție, realizată de asemenea din lemn de cireș, dar cu un tipar minimalist și o structură standard – este compusă dintr-o bază cu spații de depozitare închise, peste care sunt dispuse linii de rafturi. Formatul și culoarea fac din ea o prezență discretă și o alegere inspirată într-o amenajare în care rolurile principale sunt împărțite între bibliotecă, șemineul masiv din nișă și parchetul exotic neacoperit. Datorită culorii deschise a bibliotecii, camera pare mai mare și mai luminoasă, dar, chiar și așa, nu uita să plasezi câteva oglinzi în colțuri. La senzația de spațiu mai generos contribuie și reflexiile obținute prin finisarea parchetului și evitarea nuanțelor de negru pentru piesele de mobilier. Amenajarea a fost realizată de La Maison.

Biblioteci impozante
Bibliotecă din lemn de cireș, din colecțiile Grange, cu tipar minimalist și structură standard. Foto: La Maison

Citește și Lecturi interesante, în cadre cu ștaif.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: La Maison.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply