Baia moderna – spirit fresh și detail amuzante

0
Foto: Rexa Design
Foto: Rexa Design

Baia moderna – Delimitează spații funcționale cu ajutorul unor piese moderne, cu linii geometrice și tonuri luminoase. Bucură-te de simplitatea atipică a unui decor în care sugestia se joacă subtil la nivelul imaginației sau de frumusețea brută a unei amenajări cu influențe arhaice.

Baia moderna – minimalism

O baie organizată pe coordonate moderne are unele caracteristici de bază, cum ar fi minimalismul ca linie decorativă generală sau accentul pus pe funcționalitate.

De regulă, piesele de mobilier sunt reduse ca număr într-o astfel de amenajare, la fel ca accesoriile, însă fiecărui obiect ce evoluează pe scenă i se atribuie o personalitate remarcabilă printr-o doză de umor sau optimism. De exemplu, cuierul în formă de pom, „plantat“ cu ingeniozitate în imediata apropiere a căzii, este un element pe cât de amuzant, pe atât de ingenios amplasat în context. Elementele clasice sunt păstrate, însă reinterpretate în funcție de nevoile contemporane.

Baia moderna – detalii decorative

Discret și misterios, paravanul despărțitor este o prezență interesantă într-o baie șic. Cada generoasă își merită locul central în amenajare, iar detaliile bine plasate, precum lampa montată la joasă înălțime sau taburetul cu rol și de măsuță, transformă cadrul băii într-un decor inedit.

baia moderna
Foto: Graff

Baia moderna – finisaje

Acordă maximă atenție alegerii finisajelor pentru pardoseală. Plăcile de gresie mari, montate fără rosturi, sau vopseaua epoxidică sunt ușor de curățat și întreținut și au un aspect elegant.

Text: Maria Stănescu

Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply