Băi elegante, cu șemineu

0

Pentru unii dintre noi, baia se traduce printr-un centru spa, unde te delectezi cu băi lungi și unde te răsfeți învăluit în mirosul fin al lumânărilor parfumate. Pentru a întregi acest tablou de vis, un șemineu va fi o prezență foarte apreciată.

ba%cc%86i-elegante

Să (tot) ai spor la citit!
Băile lungi și fierbinți merg mână în mână cu o lectură bună, așa că nu ar fi rău ca, pe lângă hidromasaj și alte funcții destinate răsfățului, cada pe care o alegi să aibă prevăzute și polițe pentru cărți. Modelul din imagine se numește Biblio și este tot ce își poate dori un iubitor al luxului și al lecturii. Integrează în acest cadru contemporan un șemineu simplu și ultramodern, din tablă îndoită asemenea unei coli de hârtie. Prezența acestuia nu va face decât să sporească farmecul amenajării. Șemineul alăturat se numește Il canto del fuoco și funcționează pe bioetanol. Ambele produse aparțin celebrului brand Antonio Lupi și pot fi cumpărate de la magazinul A[r]telier Design, la următoarele prețuri: începând cu 44.303 lei/cadă și 35.479 lei/șemineu. În cazul în care nu ai încălzire în pardoseală, definitivează amenajarea cu ajutorul unui covor pufos și călduros, bineînțeles de design, și vei avea confortul la picioare.

ba%cc%86i-elegante-antonio-lupi

Scenografie atent studiată
Un șemineu cu design simplu, pus în valoare de o ramă decorativă de efect, o cadă minimalistă și fermecătoare, amplasată la ceva distanță de perete, tăblii sculptate din MDF și tapet elegant… Cam acestea ar fi coordonatele unei săli de baie elegante, unde luxul și extravaganța sunt la ele acasă. Urmând exemplul alăturat, pentru că spațiul tot permite, poți crea și o mică extra-zonă de relaxare, cu ajutorul unui fotoliu confortabil și al unei măsuțe de cafea. Dacă vrei să scoți în evidență această zonă, montează în dreptul ei un lampadar somptuos sau una-două lustre sofisticate, poziționate asimetric, și scopul va fi atins. Pentru a recrea cadrul la tine acasă, cumpără cada Edonia și șemineul Filo Skema, pe lemne, de la magazinul A[r]telier Design, cu 43.281 lei, respectiv începând cu 42.005 lei (fără rama decorativă). Ambele produse aparțin brandului Antonio Lupi. Pentru tapet similar, contactează magazinul La Maison.

Foto: Antonio Lupi

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 12/2016

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply