(P) Avantajele unui uscător de rufe în casa ta

0

Tot mai multă lume optează, mai ales în marile orașe, unde poluarea și smog-ul nu permit uscarea în siguranță a rufelor în aer liber, la un uscător de rufe.

Dacă ai o mașină de spălat rufe, cu siguranță te-ai gândit și tu, nu o dată, dacă nu ar fi oportun să-ți cumperi și un uscător rufe. Motivele sunt mai multe. Economia de timp și de efort pe care ai face-o, printre cele mai importante. Totuși, poate că de multe ori te-a oprit gândul că e o investiție prea mare și care nu merită efortul. Dar ai pus în balanță și avantajele unui uscător de rufe?

Un uscător rufe ajută la economisirea de timp și de efort, după cum am amintit și mai devreme. Tot ceea ce mai trebuie să faci este să scoți rufele din mașina de spălat și să le muți în uscător, să selectezi programul potrivit și să lași uscătorul de rufe să-și facă treaba. În scurt timp, vei avea toate hainele sau așternuturile de pat preferate uscate și pufoase.

Un alt avantaj al unui uscător rufe este că tu alegi momentul în care le usuci. E o adevărată bătaie de cap să trebuiască să pleci undeva tu sau un alt membru al familiei și să observi că hainele preferate nu sunt uscate încă. Această problemă efectiv dispare atunci când deții un uscător rufe.

Asta nu e tot. O casă mai ordonată cum sună? Pentru că acesta e un alt avantaj al unui uscător de rufe. Gata cu sârmele care atârnă în baie, pe balcon sau bucătărie, gata cu uscătoarele de plastic prin toată casa, împiedicându-te de ele. Evident, aceste lucruri sunt valabile dacă stai la bloc, nu la casă cu curte. Un uscător de rufe te ajută să economisești și spațiu, așadar. Cu atât mai mult dacă locuiești într-un apartament mic sau o garsonieră. Iar dacă vorbim de o mașină de spălat cu uscător rufe încorporat, deja economia de spațiu e și mai importantă.

Fără uscător, trebuie mereu să depinzi de capriciile vremii pentru a usca rufele. Cu un uscător, nu-ți va mai păsa că afară plouă, e frig sau umezeală, iar hainele nu se vor usca degrabă la aer, pe sfoară. Nici nu mai trebuie să strângi rufele când se adună nori negri pe cer. Cu un uscător de rufe, ai hainele uscate în timp record și fără bătăi de cap.

Uscător rufe – descopera ofertele

În fine, un alt avantaj, nu neaparat ultimul, este că hainele recent uscate la uscător sunt mult mai ușor de călcat decât cele uscate pe sârmă, în bătaia vântului. Uscătoarele de rufe din ziua de azi au fost proiectate astfel încât să diminueze șifonarea rufelor, astfel că scoți hainele aproape gata călcate din uscător.

Probabil că deja ești convins de utilitatea unui uscător de rufe, dar te-a oprit mereu gândul că e scump să-ți achiziționezi unul. Trebuie să știi, însă, că, în ultimii ani, prețul acestor electrocasnice a încetat să mai fie unul extrem de ridicat. Iar în cazl unei mașini de spălat cu uscător rufe încorporat, vorbim de o investiți 2 în 1: două electrocasnice la preț mai mic decât dacă le-ai cumpăra separat.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply