Artă și metal

0
Câteva fitinguri și multă imaginație pentru o lampă din metal, în stil industrial
Arhiva personală
Dan Anghel, București Metal Metal Metal
Dragă redacție,
În vitrina unui magazin am văzut o lampă cu design industrial, în care m-am regăsit. Era foarte interesantă, dar exagerat de scumpă. Fiind inginer de profesie și totodată proiectant, am desenat acea lampă și am elaborat apoi proiectul.
Am schițat 10 modele diferite de lămpi. Pe prima i-am oferit-o cadou soției mele pentru cabinetul de psihoterapie proaspăt redecorat, așa că pentru o notă de profesionalism am ales o culoare caldă (roșu vintage). Am vrut să exprime atât răceala și forța brută a metalului, cât și mângâierea formelor și căldura culorilor. Am căutat o îmbinare armonioasă între tehnic și modern. Am adăugat un „bec decorativ” (25 lei pe internet) pe care l-am umplut cu bile de silicon impregnate cu un parfum discret de muguri de pin. Totul a costat foarte puțin față de lampa vazută în magazinul cu decorațiuni. Iar soția a fost încântată de cadou. Poate fi oferit și prietenilor pentru un eveniment special, pentru inaugurarea unui birou. Totul ține de viziune și de perseverență! Mult succes!
Câteva fitinguri și multă imaginație pentu o lampă în stil industrial. Și abajurul poate fi unul inedit, făcut dintr-o sită. Foto: arhiva personală

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply