Amenajare provensală în dining

0

Aerul de Provence este fără îndoială încărcat de căldură, frumos și pitoresc. Vorbim de un stil care reprezintă poate cel mai bine zicala „Casă, dulce casă”. Haideți să vedem cum putem obține o amenajare provensală în dining, care să te învăluie cu note cosy, familiare.

amenajare provensala în locul de luat masa
Mobilierul are structură din lemn, iar blatul mesei este din marmură. Piesele ce compun această amenajare provensală fac parte din colecția Padstow și sunt disponibile pe site-ul www.furniturevillage.co.uk, cu 1.881 lei/scaun și 5.365 lei/masă. Taxele de transport nu sunt incluse.

Când vorbim de o amenajare provensală în dining, vorbim de un cadru relaxant, prietenos, care surprinde perfect atmosfera de vacanță. Care sunt secretele lui? În primul rând, materialele naturale. Mobilierul din lemn masiv, cu detalii fermecătoare, este un must-have, ca de altfel și un parchet din lemn sau o dușumea. Alege nuanțe neutre per ansamblu, iar ca accente de veselie intervino cu ajutorul câtorva accesorii (o vază, un tablou, un sfeșnic etc). Prezența unui șemineu clasic, cu lemne, completează ambientul, iar dacă locuiești la bloc, poți opta pentru unul electric. Impactul este mai mic, dar nu de neglijat. Orientează-te către modele cu design rustic, pentru a se încadra peisajului.

amenajare provensala în dining
Scaunul tapițat nu numai că este foarte confortabil, dar este personalizat cu elemente care îi sporesc eleganța. Acesta se potrivește perfect într-o amenajare provensală.

Foto: Furniture Village
Articol preluat din revista Casa Lux nr. 4/2019.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply