Ambiente își deschide porțile în curând

0

Ambiente își deschide porțile în curând – Mai sunt câteva zile până la începerea ediției din acest an a târgului Ambiente, ce se desfâșoară la Frankfurt Germania, în perioada 8 – 12 februarie. Cei dornici să-și diversifice afacerile sau chiar și cei care vor să demareze un business în domeniul designului interior au o oportunitate de neratat. Ultimile date publicate de organizatori Messe Frankfurt relevă faptul că în acest an vor veni, ca expozanți, multe firme noi.

Ambiente 2019 răspunde noului stil de viață al consumatorilor și noilor exigențe estetice lansate de designeri, prin lansarea unor programe speciale, precum este Point of Experience. Aceasta este o platformă interactivă unde ești pus în temă despre noile colecții manufacturate, despre piese cu design de top sau care vor fi noile sisteme de operare ale retail-erilor din domeniu.

Anul acest, în secțiunea Dining vei avea parte de o surpriză foarte plăcută. Celebrul designer Tom Dixon prezintă în pavilionul 0.4, stand B 14 noua sa colecție Swirl. Piesele decorative și funcționale sunt realizate din marmură, în mixuri de forme conice surprinzătoare. Marmura este folosită, pe alocuri, în combinație cu rășini, ceea ce îi dă un look modern și atractiv.

Un alt punct de interes, care nu trebuie ratat este standul A 40, din pavilionul 11.0 unde expune compania japoneză Marna, înființată în 1872. Produsele lor pentru gospodărie, majoritatea manufacturate, combină minimalismul tipic japonez cu euforia cromatică.

Rămâi în contact cu toate noutățile despre târgul Ambiente.

 

www.facebook.com/ambientefair I www.twitter.com/ambiente

www.pinterest.com/ambientefair I www.instagram.com/ambientefair

www.ambiente-blog.com

 

Text: Mariana Nicolae, Foto: Messe Frankfurt

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply