Alte idei de top pentru living

0

Exista cateva solutii foarte simple pentru a avea un living amenajat corect. Un living amenajat corect din punct de vedere estetic va fi cu certitudine un living frumos. Aici sunt trei idei si solutii geniale, iar in cele ce urmeaza alte trei care completeaza strategia. Aceste idei de top pentru living functioneaza mult mai eficient decat pare la prima impresie.

living-room-902345_960_720

4. Evita aranajamentele liniare. Cele mai multe din camere sunt dreptunghiulare, iar un living dreptunghiular poate deveni usor (dar neplacut din punct de vedere estetic) o camera amenajata liniar. Asta inseamna ca vei fi tentat sa pui un corp de biblioteca modulare pe un perete si o canapea in fata ceea ce este extrem de neplacut estetic vorbind. Incearca sa imparti camera dreptunghiulara in doua patrate si sa le dai destinatii diferite. Doua canapele mici asezate fata in fata, o comoda joasa si elemente de decor pe pereti, iar in al doilea patrat aseza o masa mica, o bibliteca modulara si amenajeaza un mic colt de lectura. Camera va parea mai mare, iar spatiul mult mai placut din punct de vedere estetic.

5. Nu lasa televizorul sa domine camera. Este una dintre cele mai mari erori pe care le facem in camera de zi, si care au un puternic impact asupra vietii de zi cu zi. Televizorul nu trebuie sa fie un scop, ci doar un instrument. Pozitia si locul televizorului din camera de zi nu trebuie sa fie cel principal, ci unul secundar, de conjunctura. Este bine ca acesta sa poata fi ascuns, sa poata fi reorientat catre locul privitorului, sa fie asezat cu spatele la ferestre si sa poate fi trecut pe planul doi, sau chiar ignorat in decorul din camera. Televizorlul in camera de zi este la fel de periculos pentru viata sociala cum este si aducerea lui in dormitor, pentru ca iti va bloca orice relationare cu famila, iti va consuma timp si te va opri de la orice alte activitati mult mai interesante si mai placute decat privitul la televizor (sa vorbesti cu cei din familie, altceva decat subiectele de la stirile TV, sa asculti muzica, sa citesti sau sa te bucuri de o cina pe indelete cu prietenii si familia).

6. Lumina potrivita. Se spune ca simpla repozitionare a unei surse de lumina intr-o camera schimba complet tot decorul din casa. In aceste conditii este usor de inteles cat de important este modul in care folosesti lumina in camera de zi, aceasta fiind una din cele mai importante idei de top pentru camera de zi. Strategia spune ca fiecare zona de interes din camera de zi trebuie sa aiba o sursa de lumina, iar fiecare camera trebuie sa poata fi legata, unitar printr-o sursa de lumina colectiva.

Acestea sunt cele mai importante idei de top pentru living. le pot folosi pe toate, sau doar pe cele care sunt cu adevarat folositoare camerei tale. De fiecare data efectul va fi pozitiv si major!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply