Adezivul, cel mai important element în montarea plăcilor ceramice

0
Montarea necorespunzatoare a gresiei si a faiantei poate duce la probleme nedorite precum dezlipirea, principala cauza fiind produsele utilizate pentru lipirea acestora. Gandeste asadar pe termen lung si foloseste adezivi de inalta performanta, care asigura o lipire corespunzatoare.
Una dintre cele mai bune soluţii existente pe piaţă este SikaCeram-255, un amestec gata preparat, compus din ciment și nisip fin, cu un conținut ridicat de rășini sintetice și aditivi speciali care asigură o aderență ridicată pe stratul suport.
SikaCeram-255 este recomandat pentru montarea gresiei şi a faianţei, însă şi pentru lipirea mozaicului din ceramică ori sticlă, sau a altor placaje folosite în construcţii, putând fi folosit atât la interior, cât şi la exterior. În plus, cu ajutorul adezivului Sika, plăcile ceramice cu greutate mare pot fi şi ele lipite fără dificultate.
Soluţia recomandată de specialiştii Sika are şi avantajul uscării rapide, suprafeţele placate putând fi circulate chiar şi la 24 de ore de la montaj. Mai mult, SikaCeram-255 poate fi folosit şi pentru montarea de gresie şi faianţă peste plăcile ceramice deja existente.
Pentru ca montarea să fie realizată corespunzător, specialiştii Sika recomandă folosirea adezivului pe straturi suport tradiţionale complet nivelate si plane. SikaCeram-255 se aplică cu ajutorul unei gletiere cu dinți, iar poziționarea plăcilor ceramice se va face pe adezivul proaspăt, astfel încât să se obţină o lipire perfectă.
Mai multe detalii despre SikaCeram-255, dar şi despre alte produse Sika, poţi găsi pe www.sika.ro, cât şi în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.
Descriere produs
Sika Ceram-255 este un amestec gata preparat, compus din ciment și nisip fin, cu un conținut ridicat de rășini sintetice și aditivi speciali ce asigură o aderență ridicată pe stratul suport. După hidratare, acesta capătă consistența unui mortar ușor lucrabil. Sika Ceram-255 este ambalat în saci de 25 KG.

Advertorial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply