Accesorii pentru fete şi femei şic

0
http://allwomenstalk.com/
http://allwomenstalk.com/
Dragi cititoare,
Indiferent de anotimp, vârstă sau ocupaţie, toate femeile îşi doresc să fie şic. Iată mai jos 3 accesorii din materiale reciclate care îţi vor oferi acest aspect.

 1. Poşetuţă cu nasturi. Cu siguranţă aţi adunat de-a lungul timpului o pungă de nasturi pe care nu îi mai folosiţi la alte proiecte de acum încolo. Scoateţi-i de la păstrare şi folosiţi-i la diverse accesorii. Nasturii coloraţi dau un aer proaspăt şi tineresc unor accesorii altfel demodate. Dacă aveţi o poşetă simplă, ce necesită îmbunătăţiri, acoperiţi-o complet cu nasturi coloraţi, în diverse nuanţe (puteţi să îi coaseţi sau să îi lipiţi cu pistolul de lipit). Efectul este garantat!
  http://www.craftfoxes.com/
  http://www.craftfoxes.com/
 2. Bentiţă din tricouri. Părul lung arată frumos, dar oricine îl are ştie că este o corvoadă, mai ales când este cald, deoarece îţi intră în ochi şi ţi se lipeşte de faţă. Nu şi cu aceste bentiţe, care sunt nişte accesorii utile, nu doar drăguţe. Mai ales când le faci din fâşii de materiale reciclate, cum ar fi tricourile din bumbac care nu îţi mai vin bine sau nu îţi mai plac. Aveţi nevoie de cordeluţe simple (preferabil din plastic), fâşii de material divers colorate şi răbdare. Pe cordeluţă înfăşuraţi bandă dublu adezivă. Deasupra, înfăşuraţi banda de material, dintr-un capăt în celălalt. Aceasta e bentiţa de bază. Pentru decorarea ei, puteţi realiza flori textile ca aici sau
  http://www.lemonjitters.com/
  http://www.lemonjitters.com/
  orice alt model vă place.
 3. Pieptăn decorativ. Ideal pentru părul des şi pentru cel creţ, acesta este deseori vândut în culori simple, negru-alb-maro. Ca să înfrumuseţăm aceste accesorii, avem nevoie doar de aţă de bumbac în diverse culori. Aţa o trecem printre dinţii pieptănului şi, dacă folosim mai multe culori, legăm fiecare fir de următoarea culoare, iar la final înnodăm aţa. Astfel, nu mai avem nevoie de lipici. Dacă doriţi un aspect şi mai complex, puteţi înnoda din loc în loc mărgele mici de sticlă.

Text: Cătălina Vieru
Foto şi idei originale: http://www.lemonjitters.com/http://www.craftfoxes.com/ şi http://allwomenstalk.com/.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply