Accesorii metalice

0

Accesorii metalice – Fie ca vorbim de decorarea mesei din bucatarie sau a unui perete din living, accesoriile fine cu slipiri metalice isi pastreaza o gratie si o pretiozitate aparte. In plus, astfel de finisaje isi gasesc loc in aproape orice stil, de la cel industrial pana la cel romantic dantelat sau modern si sculptural. Am fasut mai jos o selectie a produselor care ne-au atras atentia luna aceasta, prin spiritul amuzant, unic si atragator.

Foto: Henge
Foto: Henge

Accesorii metalice  – Dispunere geometrică atipică

Cu forma sa sculpturală atipică, Monolith, a brandului Henge, este o apariție în orice decor. Masa de cafea (L 147 x l 57 x h 34 cm) este realizată de designerul Massimo Castagna, are finisaj de alamă și o structură de spumă poliuretanică. Mai multe detalii despre produs și modul de achiziție poți afla de pe site-ul www.henge07.com.

Foto: Alessi
Foto: Alessi

Accesorii metalice  – Dantelată

O prezență încântătoare și impunătoare în același timp, prin detaliile filigranate rafinate și dimensiunile generoase, Opus, creație a designerului Guido Venturini pentru brandul Alessi, are șarm și distincție. Vasul decorativ (L 60 x l 34 x h 7 cm) este realizat din oțel inoxidabil și poate fi achiziționat cu diferite finisaje. Modelul din imagine costă 855 lei (fără taxe de transport) pe store.alessi.com.

Foto: Bonaldo
Foto: Bonaldo

Accesorii metalice  – Prezente versatile

Vesele, colorate și dispuse să îți păstreze colecția de reviste în cea mai bună formă!Suportul pentru reviste Magazine Bag, al brandului Bonaldo, este o prezență șic în orice încăpere. Realizat din metal vopsit și disponibil într-o mare varietate de culori și două dimensiuni, produsul este disponibil pe site-ul www.gomodern.co.uk, la prețul de 1.980 lei (fără taxe de transport), pentru varianta din imagine. L 35 x l 14 x h 50 cm

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply