Accesorii din resturi de textile

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Alina Duţu, Bucureşti
Dragi cititoare,
Ce facem cu tricourile textile pe care nu le mai purtăm? Vă propun să le îmbrăcăm „altfel”, ca accesorii.
Sortăm tricourile şi tăiem fâşii înguste, de 1,5-2 cm, pe care le întindem un pic (ar trebui sa fie din bumbac, să nu se destrame), le împletim cum ne convine, cum ne place, pentru a le asorta cu restul hainelor.
Eu am avut roşu şi negru. Am adaugat şi câteva mărgele de la brăţări mai vechi care s-au rupt, dar pe care le-am păstrat. În loc de închizătoare, coasem sau folosim un pistol din acelea cu baghetă de silicon. Din aceste fâşii textile frumos colorate se pot împleti brăţări, curele, bentiţe şi multe alte obiecte simpatice şi de efect. Credeţi că merită? Eu zic că da. Sunt podoabe drăguţe şi uşor de asortat. În încheiere, mulţumesc redacţiei pentru premiile trimise! A fost prima mea experienţă de acest gen şi nu vreau să mă opresc aici. Apreciez foarte mult articolele trimise de alţi cititori şi consider că tot timpul avem de învăţat unii de la alţii.
Felicit toată echipa de colaboratori şi redactori pentru munca depusă la revistă şi vă doresc mult succes în continuare, mulţi ani de acum înainte.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply