7 lucruri din casa care trebuie curatate in fiecare zi

0

Pe lista cu treburi de facut pentru casa trebuie puse neaparat si aceste sape lucruri care trebuie curatate in fiecare zi. Este obligatoriu pentru sanatatea celor din casa si pentru sanatatea casei tale.

curatate in fiecare zi (2)

Prosoape de bucatarie. Acestea sunt printre cele mai importante obiecte din bucatarie si fac parte din categoria de lucruri care trebuie curatate in fiecare zi. In cazul nostru schimbate in fiecare zi. Prosopul din bucatarie, util mereu la toate, trebuie sa fie improaspatat in fiecare zi. Nu-ti recomandam servetele de hartie ci pe cele din bumbac, intr-o singura culoare, albe daca se poate, pe care sa le speli cu maxma grija la temperatura ridicata, cu produse de curatat foarte bune care sa ucida bateriile.

Blatul din bucatarie si masa, dar si toate suprafetele care ajung in cotact cu alimentele. Toate acestea trebuie curatate cu produse dezinfectante in fiecare zi, sau chiar mai des daca este nevoie. Foloseste prosoape de hartie. Nu folosi niciodata acelasi prosop pentru a sterge toate suprafetele pentru ca nu vei face decat sa muti bacteriile dintr-un loc in altul.

Tocatorul din bucatarie este unul dintre cele mai riscante obiecte. Acesta trebuie curatat in fiecare zi, cu apa fierbinte si sare. Acesta este cea mai buna si sigura metoda prin care vei indeparta toate bateriile fara a strica suprafata acestuia.

Chiuvetele. Toate, cea din baie si cea din bucatarie trebuie curatate in fiecare zi. Foloseste solutii de curatat cu efect antibacterian si ai grija ca sistemele de scurgere sa fie curate si perfect functionale. Vasul de toaleta este si el unul din obiectele care trebuie curatate in ficare zi. Depunerile de bacterii si mirosurile neplacute vor fi indepartate cu adevarat doar asa, chiar daca ai dispozitive pentru curatare si igienizare atastate.

Vase murdare, evidient sunt unul din lucrurile care trebuie curatate in fiecare zi.

Pe lista cu obiecte care trebuie curatate in fiecare zi se afla si cafetiera sau filtrul de cafea. Temperatura si umezeala fac din acest loc unul ideal pentru dezvoltarea bacteriilor.

Podelel din bucatarie trebuie curatate si ele in fiecare zi. Acolo se aduna firimituri, stropi si alte gunoaie care pot fi periculoase. Matura si spala podelele din bucatarie, in fiecare zi sau de cate ori este necesar.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply