7 idei foarte accesibile de renovare a locuinței. Ce te sfătuiesc specialiștii

0

Arabesque@Casalux (2)Redecorarea locuinței poate fi mult mai ieftină decât crezi.

Un celebru designer de interior din New York, SUA, pe nume Cheryl Eisen, a împărtășit publicației goodhousekeeping.com ideile sale pentru crearea unui design de interior în care ideea de stil este exploatată la maximum, fără să presupună cheltuirea unei mari sume de bani.

În plus, și specialiștii publicației hgtv.com sunt dornici să-ți ofere o serie de sfaturi care să te ajute să-ți redecorezi locuința cu bani puțini.

Ideile sunt întotdeauna binevenite, iar dacă ai în minte un anumit proiect de design interior și știi cum ți-ai dori să arate casa ta, avem pentru tine o serie de sfaturi care să te ajute să-i oferi casei tale o nouă față, fără să-ți cheltuiești toate economiile:

Zugrăvește

Revopsirea pereților reprezintă cea mai ieftină modalitate de a schimba aspectul locuinței tale. Cu doar câteva sute de lei, toate încăperile din casa ta vor căpăta un puternic aspect de noutate și prospețime. Nu ignora tavanul! Dacă vrei să fii, însă, la modă, aceste materiale pentru schimbarea aspectului tavanului din casa ta își vor dovedi utilitatea, iar prețul lor este foarte accesibil.

Fă singur ceea ce poți să faci

Atunci când renovezi sau redecorezi locuința, o mare parte a banilor se duce către persoane care fac ceea ce ai putea face și tu. Zugrăvirea pereților sau montarea parchetului sunt, de exemplu, două activități pe care, cu puțină răbdare și un minimum de îndemânare, le poți efectua și tu.

Împrietenește-te cu cifra 3

Pentru a crea un aspect captivant atunci când vine cu idei pentru redecorarea unei locuințe, Cheryl Eisen se joacă, de câte ori are ocazia, cu cifra 3. Spre exemplu, decât să cumperi un tablou mare, care acoperă o mare parte a unui perete, poți opta pentru trei tablouri sau fotografii mai mici.

Mai puțin este întotdeauna mai bine

Cu cât ai mai puține lucruri într-o încăpere, cu atât încăperea respectivă va fi mai elegantă. În plus, întotdeauna este mai ieftin să cumperi mai puține lucruri decât ai avea tendința în mod obișnuit. Minimalismul este la mare căutare în designul interior din prezent.

Intră în magazinele cu produse la mâna a doua

În magazinele cu produse second hand poți descoperi o mulțime de obiecte decorative foarte frumoase, cu povești fascinante, care pot oferi personalitate locuinței tale.

Așteaptă cu răbdare vremea discounturilor

Pentru lucrările de exterior, toamna și în special iarna vin la pachet cu o serie de discounturi la materialele de construcții care te vor ajuta să economisești o mulțime de bani.

Creează un punct focal în fiecare încăpere

Fiecare cameră are nevoie de un punct focal către care să se îndrepte privirile tale și ale vizitatorilor. Spre exemplu, în bucătărie acesta poate fi reprezentat de un bol cu fructe; în living – de măsuța de cafea pe care așezi o vază cu flori iar, în dormitor, de trei tablouri mici, așezate pe peretele opus celui lângă care ai amplasat patul.

Foto: shutterstock.com/Yurkhyks

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply