6 accesorii cool pentru un decor actual

0
Foto: Kare
Foto: Kare

Vechi piese de locomotivă

Realizată din lemn de catalpa, oglinda Locomotive a fost creată cu gândul la vechi piese ale locomotivelor cu abur. Reproduse la scară mai mică sau mai mare, motivele rotunjite se intercalează asmietric pe întreaga suprafață. La Kare, prețul oglinzii este de 4.445 lei. L 120 x l 103 cm

Foto: Maison & Objet
Foto: Maison & Objet

Ca un clopoțel

Designerii Luc Vincent şi Hind Rabii propun pentru târgul Maison & Objet, ce are loc în septembrie anul acesta la Paris, o nouă versiune a lămpii Belle d’I Chic (diametru 24 x h 38 cm). Jocul culorilor puternice particularizează lampa cu design minimalist. Mai multe detalii găseşti pe site-ul www.maison-objet.com.

Foto: Limited Edition
Foto: Limited Edition

Tradiție și inovație

Realizat din piele de vacă, fiind folosite pentru fabricarea acestuia tehnici tradiționale de prelucrare și asamblare, covorul Sphere, brand Limited Edition, face impresie. Formele rotunde ce îi îmbracă suprafața evidențiază și mai frumos reflexiile texturii naturale. Covorul este disponibil în dimensiuni variate standard, începând cu L 230 x l 170 cm. Poți achiziționa produsul prin A[r]telier Design, cu prețul la cerere.

Foto: Delightfull
Foto: Delightfull

Piesă şic pe birou

Inspirată de mişcările dansatorilor profesionişti, lampa de birou Turner, brand Delightfull, are brațe mobile rotative, ce pot fi fixate după preferințe. Finisajul auriu în compania abajurului mat, alături de silueta art déco, adaugă şarm şi prețiozitate unui obiect încântător. Produsul este disponbil prin Noblesse Interiors, cu prețul la cerere. Diametru 30 x h 60 cm

Foto: Maison & Objet
Foto: Maison & Objet

Apariții inedite

Interesantă ca design, tehnică şi materiale folosite şi originală din punct de vedere al conceptului, colecția One To Three delectează. Este vorba despre un set de trei piese multifuncționale, ce pot juca rolul de măsuță sau taburet. Obiectele din sticlă argintată suflată manual sunt realizate de designerul Sacha Walckhoff pentru brandul Verreum. Colecția va fi prezentată în cadrul târgului Maison & Objet, ce va avea loc în septembrie la Paris.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply