5 argumente care te vor convinge să alegi obiecte de mobilier făcute la comandă

0

mobilierNumeroase studii au demonstrat faptul că felul în care ne decorăm locuinţa ne influenţează în mare măsură starea de spirit. Mobila, obiectele decorative, culorile utilizate – toate aceste lucruri trebuie alese cu grijă, balansând perfect designul cu aspectul practic al lucrurilor din casa noastră. Deşi magazinele de mobilă ne pun la dispoziție o mulţime de opţiuni în ceea ce priveşte obiectele gata făcute, atelierele care realizează obiecte de mobilier la comandă ne oferă mult mai multe avantaje.

Iată de ce este de preferat să alegem obiecte de mobilier la comandă în detrimentul celor în serie:

Obiectele sunt realizate în concordanță perfectă cu spațiul de care dispunem

Vedeam adesea obiecte de mobilier cu un design deosebit, dar care nu pot fi utilizate în anumite locuințe din cauză că nu au dimensiunile potrivite. Optând pentru mobilierul realizat la comandă, această problemă dispare și putem crea obiecte într-o concordanță perfectă cu spațiul de care dispunem.

În plus, fiecare centimetru este utilizat, nu rămân goluri inestetice și putem valorifica la maximum spațiul de care dispunem. Noi am opta pentru un atelier ca acesta, care asigură și măsurătorile, proiectul de design în format 3D, pe lângă producerea, livrarea și asamblarea mobilierului. Unul dintre marile avantaje este și faptul că timpul de așteptare nu este îndelungat și putem amenaja sau redecora o locuință în scurt timp.

Avem libertatea de a crea obiecte după propriul nostru model

Producătorii de mobilier au o ofertă variată și modele care se pliază pe toate gusturile, însă dacă optăm pentru mobila realizată la comandă ne putem pune în aplicare ideile și putem da frâu liber creativității. Vom putea crea obiecte exact cum ne dorim și putem să avem în locuință lucrurie realizate după propriul nostru model. Decorul casei va fi unul croit exact după gustul nostru, fără să facem compromisuri.

Putem alege materialul și culoarea

Multora dintre noi li s-a întâmplat să găsească un model de mobilă cu adevarat deosebit, dar al cărui material nu era de foarte bună calitate sau care nu avea culoarea pe care ne-o doream. Optând pentru mobila realizată la comandă, avem libertatea de a alege cele mai bune materiale, precum și culorile pe care ni le dorim.

Atât materialele pe care le utilizăm, precum și cromatica joacă un rol foarte important în crearea unui ambient plăcut într-o locuință, iar avantajele sunt incontestabile atunci când avem libertatea de a le alege.

Vom avea obiecte unice, croite după stilul și personalitatea noastră

Cu toții ne dorim ca locuința noastră să ne reflecte stilul și personalitatea. Dacă optăm pentru obiecte de mobilier de serie riscăm ca dormitorul nostru să fie la fel ca al altor zeci de persoane. Comandând mobila, putem să realizăm un mobilier unic, personalizat, născut din propriile noastre idei.

Amprenta personală face ca o casă oarecare să devină un cămin, acel ”acasă” în care domnește relaxarea și în care putem să ne simțim cu adevărat liniștiți și mulțumiți.

Costurile sunt mai mici

Prețul obiectelor de mobilier făcute pe comandă sunt mai mici în comparație cu mobila în serie. În plus, știm exact care este calitatea lor, pentru că suntem implicați în procesul de producție.

Mobilierul în serie poate ascunde defecte pe care nu le observăm decât după ce îl avem deja montat în casă, în vreme ce în cazul mobilei făcute pe comandă asistăm la asamblarea ei și cunoaștem fiecare etapă a fabricării ei, de la materialul brut până la amplasarea ei în casă.

Tu care crezi că este cea mai bună opțiune, mobilierul în serie sau cel făcut la comandă? Ce ai alege pentru locuința ta?

Sursa foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply