4 sfaturi utile pentru proiecte de exceptie cu vopsea lavabila, calitate premium

0

Vopsirea peretilor este unul dintre proiectele facile de amenajare pe care le puteti efectua fara un specialist. Astfel, fie ca este vorba de interior sau exterior, respectarea regulilor de selectie a culorii de vopsea lavabila si a recomandarilor de aplicare reprezinta accesarea celei mai populare cai de transformare a unei incaperi intr-un proiect de familie.

Expertii ColorMagic – Recomandari utile pentru rezultate de exceptie

Cu documentarea necesara si achizitia materialelor si ustensilelor potrivite, orice proiect de vopsire va fi un rezultat optim.

De aceea, investitia in vopsea lavabila de calitate si a ustensilelor potrivite reprezinta primul pas pentru reusita proiectelor realizata fara a contacta un specialist.

 

Cum se alege vopseaua potrivita?

In primul rand se va tine cont de suprafata vizata, existand tipologii de vopsea destinata utilizarii la exterior, interior sau formule adecvate pentru ambele tipuri de suprafata.

Urmatorul criteriu de selectie va fi gradul de lavabilitate, alegand o formula superlavabila pentru spatiile cu circulatie ridicata sau una cu gradul mediu pentru locuinte sau spatii care nu sunt supuse unui flux mare de persoane.

Culoarea reprezinta un alt criteriu important, iar decizia este una strict personala si in acord cu cerintele spatiului utilizat.

ColorMagic.ro le pune la dispozitie clientilor o paleta variata de culori, existand posibilitatea crearii unei nuante unice, care sa fie cat mai aproape de culoarea actuala a peretilor, in cazurile in care doriti sa dati o culoare personalizata locuintei.

Ce fel de ustensile trebuie achizitionate?

Ca si in cazul selectarii vopselei, achizitionarea ustensilelor reprezinta de asemenea o investitie care se impune pentru rezultatele dorite.

Avantajul achitarii unei sume mai mari pentru aceste ustensile este faptul ca le veti putea reutiliza pentru retusuri si proiecte de vopsire viitoare.

 

Cum trebuie efectuate lucrarile de aplicare a vopselei lavabile?

Formulele actuale de vopsea lavabila au caracteristic faptul ca se aplica usor, uniform si se aplica usor atunci cand se respecta cateva reguli simple:

  • Aplicarea straturilor subtiri – Chiar daca suntem tentati sa aplicam straturi groase de vopsea este mult mai indicat ca straturile aplicate sa fie subtiri, pentru uscarea rapida si finalizarea proiectului intr-un timp mai scurt.

Formulele de vopsea lavabila de calitate sunt concepute pentru acoperire uniforma, indiferent de stratul aplicat. Totodata, aplicarea straturilor multiple creeaza un efect mai uniform decat unul singur aplicat in cantitate mai mare.

  • Aplicarea vopselei pe un singur perete – In proiectele de vopsire este esentiala organizarea si planificarea clara a aplicarii. Este preferabil sa va concentrati pe vopsirea peretilor pe rand, eficientizand procesul de uscare si de avansare a lucrarilor.
  • Aerisirea incaperilor – In cazul proiectelor interioare, desi vopseaua de calitate nu contine iritanti sau alti factori poluanti, aerisirea este un element cheie in procesul de uscare si finalizare a vopsirii incaperilor.

Catalogul online www.colormagic.ro cuprinde formule pentru vopsirea suprafetelor interioare sau exterioare pentru realizarea oricarui tip de proiect vizualizat de catre clienti.

 

sursa Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply