4 designeri români de succes

4

4 designeri români de succes – Dau un suflu nou prin originalitate, inspiră încredere într-un viitor mai frumos prin atenția pentru detaliile ergonomice și atrag prin prospețimea abordărilor. Este noul val de designeri de la noi, dintre care am selectat câțiva, care ne-au atras prin creațiile inovatoare.

Andreea Pinter  pune funcționalul în slujba designului românesc

Andreea-Pinter-1

Liniile simple ale meselor din colecția Cutia, create de arhitectul Andreea Pinter, le fac ușor de contextualizat în decorurile contemporane versatile. Masa de cafea
(2.940 lei) și masa laterală pentru canapea (1.074 lei) sunt disponibile prin Deltastudio.

Andreea-Pinter-2

Colecția Cutia a avut ca punct de plecare modula-ritatea. De exemplu, tăblia patului maschează mai multe spații de depozitare, unele și cu rol decorativ.

Andreea-Pinter-3

Victor Grosu te provoacă să admiri designul românescVictor-Grosu

Arhitectul Victor Grosu a gândit colecția e-Motion după principiul interactivității. Plăcile ceramice sunt fixate cu magnet, fiind interschimbabile.

Liliana Stoica face cunoscut designul românesc peste hotare

deco-box-wood-wall-art-tablou-mozaic-lemn-deco-box--imaginivii-boconcept-liliana-stoica-02

Foto: © Mircea Avarvari/Imagini Vii

Deco-Box este un brand lansat de designerul Liliana Stoica și sculptorul Gheorghe Stoica. Colecțiile lor de tablouri frapează prin efectele 3D date de juxtapunerile de materiale și de culori tari.

deco-box-wood-wall-art-tablou-mozaic-lemn-deco-box--imaginivii-boconcept-liliana-stoica-33

Tablourile din colecțiile Ripples Rain Drops (L 50 x h 50 cm,  1.359 lei) și Șirag de gânduri (L 60 x h 80 cm, 2.450 lei) pot fi achiziționate de la Atelier Deco-Box.

Raluca Mureșan aduce note versatile în designul românesc

Raluca-Muresan-2

Conotațiile vintage sunt actualizate prin modularitatea compozițiilor, precum și prin folosirea unor materiale actuale. Fotoliile costă 1.814 lei/buc., iar masa de cafea – 1.080 lei, toate prin Deltastudio.

Raluca-Muresan-1

Natura a inspirat colecția Otono atât la nivel cromatic, cât și al formelor. Picioarele delicate conferă o aură ludică obiectelor. Găsești patul la Deltastudio, la prețul de 3.663 lei.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

4 designeri români de succes este titlul unui articol publicat în Casa Lux, nr 2/2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion4 Comments

  1. Pingback: Detalii care fac diferenșa: întrerupătoarele și caloriferele

  2. Pingback: Detalii care fac diferenșa: întrerupătoarele și caloriferele

  3. Bravo lor.. ne mandrim cu ei. Dar pacat ca pleaca toti peste hotare. Am avut nevoie si e de un designer cand mi-am amenajat apartamentul din Cosmopolis, am gasit vreo doi, dar pana la urma tot singura m-am descurcat, ca nu am avut noroc sa inteleaga ce vreau eu… Cred ca toti astia buni pleaca, ca aici nici nu prea are lumea bani sad ea pe asa ceva, abia au bani de mobila, apai sa mai plateasca si designer..

  4. Bravo lor.. ne mandrim cu ei. Dar pacat ca pleaca toti peste hotare. Am avut nevoie si e de un designer cand mi-am amenajat apartamentul din Cosmopolis, am gasit vreo doi, dar pana la urma tot singura m-am descurcat, ca nu am avut noroc sa inteleaga ce vreau eu… Cred ca toti astia buni pleaca, ca aici nici nu prea are lumea bani sad ea pe asa ceva, abia au bani de mobila, apai sa mai plateasca si designer..

Leave A Reply