4 accesorii cool şi actuale

0
Foto: Tom Dixon
Foto: Tom Dixon

Străluciri de cupru

Cu formele subtil conturate şi suprafața uşor mată, ceainicul Tea Pot realizat de designerul Tom Dixon se transpune într-o invitație stilată la ceai. Produsul e disponibil pe www.nest.co.uk, la prețul de 714 lei (fără taxe de transport).

Foto: KIKKERLAND
Foto: KIKKERLAND

Farmec retro

O apariție stilată şi delicată, această boxă din lemn te cucerește imediat.Formele sale amintesc de simplitate şi funcțional şi o plasează astfel într-un concept cu influențe scandinave. Wood Speaker este realizată de studioul de creație FormNation pentru brandul KIKKERLAND. Este din lemn masiv şi costă 240 lei pe site-ul www.madeindesign.com (fără taxe de transport).

Foto: Normann Copenhagen
Foto: Normann Copenhagen

Figurină simpatică

Deghizat într-un personaj adorabil, acest obiect decorativ înveselește orice încăpere. Ducky este realizat de studioul de design Normann Copenhagen din lemn de stejar și poate fi achiziționat în variante natur sau vopsit gri. Prețul unui produs este de 594 lei, pe site-ul www.connox.com (fără taxe de transport).

Foto: Seletti Wears Toiletpaper
Foto: Seletti Wears Toiletpaper

Nostim

Uitându-te la silueta sa bine definită, ai putea crede cu ușurință că este un aparat foto autentic, însă aparențele sunt înșelătoare. Suportul pentru hârtie igienică Polaroll (L 18 x l 11 x h 15 cm), realizat în urma colaborării dintre brandurile Seletti și Toiletpaper, este în egală măsură original și haios. Confecționat din ABS, produsul este disponibil pe site-ul 
www.madeindesign.co.uk, la prețul de 90 lei (fără taxe de transport).

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply