3 canapele de sezon

0

Daca te gandesti sa achizitionezi un nou model de canapea sau fotoliu, pe care sa il integrezi ulterior intr-un decor tematic de sezon, avem 3 propuneri pentru tine, nou-noute! Piesele sunt potrivite atat pentru un cadru indoor cat si pentru unul outdoor.

Foto: Rovere Mobili
Foto: Rovere Mobili

Alura retro valorifică nuanțele vibrante

Disponibil în versiunea cu spătar jos sau înalt, fotoliul Lafayette, al brandului Furninova, trimite cu gândul la siluetele compacte ale anilor ‘50. Are structură metalică și este îmbrăcat în tapițerie, care poate varia, în funcție de preferințe. Fotoliul poate fi achiziționat de la Rovere Mobili, la prețul de 3.402 lei. 
L 75 x l 60 x h 110 cm

Foto: Noblesse Interiors
Foto: Noblesse Interiors

Silueta suplă şi culorile pudrate

fac din canapeaua Yale piesa ideală pentru amenajări actuale, fresh, aerisite.
Cu o structură din aluminiu disponibilă în finisaj alb sau negru mat şi şezutul 
îmbrăcat în material textil, Yale este perfectă pentru momentele de relaxare. 
Prezența sa discretă o ajută să se integreze uşor în contexte variate. Canapeaua este realizată de designerul Jean-Marie Massaud pentru brandul MDF Italia şi se poate achiziționa prin Noblesse Interiors, cu prețul la cerere.

Foto: EGO Paris
Foto: EGO Paris

Noutăți outdoor

Din ce în ce mai explorate de către designeri, structurile geometrice încântă prin simetrie și naturalețe. Corpurile hexagonale modulare fac parte din noua colecție, intitulată Hive, a brandului Ego Paris, realizată în colaborare cu Missoni Home, pe partea de textile. Colecția propune modele de canapele, pufuri și măsuțe destinate momentelor în aer liber. Mai multe detalii găsești pe site-ul www.furniture-egoparis.com.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply