Cum economisești energie și timp cu o mașină de spălat vase automată?

0

 
Până nu demult, spălarea vaselor în familie era o sarcină pe care toți se întreceau să o evite, sau măcar să o amâne. Bucătăriile restaurantelor erau pline de angajați care petreceau mult timp de lucru cu acțiunea de spălare a vaselor.
Dar începând cu era automatizării, toate acestea s-au schimbat. Vei afla din acest articol cum o  mașină de spălat vase automată permite utilizatorilor să economisească timp și energie prețioase, și să facă din spălarea manuală a vaselor o activitate a trecutului.  

Foto: sursa citată
Este o mașină de spălat vase automată mai eficientă decât spălarea manuală?
Cu siguranță acesta e primul beneficiu care vine împreună cu o mașină de spălat vase. Acesta este totuși  un fapt de dată recentă: John Dreis, inginer din Kentucky care proiectează astfel de mașini de spălat vase spune că “Mașinile de spălat vase obișnuiau să consume o mulțime de apă și curent electric”.
Acum  exista însă mașini care fac o treabă foarte bună cu un un consum mult redus.  Exista modele cu etichete speciale care indică faptul că mașina operează cu un grad redus de consum. Unele mașini pot funcționa cu un consum de maximum 5,8 litri pe un ciclu de operare.
Investești, dar și economisești
O mașină de spălat vase automată consumă în medie mai puțină apa decât spălarea manuală. Vei economisi astfel nu numai curent electric, ci și apa curentă. Numeroase mașini de spălat vase au incorporate un senzor care estimează cât de murdare sunt vasele de spălat și ajustează în funție de această informație timpul, energia și volumul de apă necesar programului de spălare automat.
Veți putea economisi bani și prin alimentarea  regulată a rezervorului cu sare granulară. Acest lucru vă va permite tototdată să utilizați mai puțin detergent și agent de clătire.  Agentul de clătire ajută la reducerea timpului de uscare și la finalul programului lasă vasele strălucitoare și fără urme de resturi sau grăsimi.
Adăugat într-un compartiment special, agentul de clătire este eliberat pe parcursul clătirii finale pentru a preîntâmpina zgârierea și uscarea neuniformă a vaselor.  Indicatorii de pe cele mai multe mașini de spălat vase vă vor anunța când e necesar să reîncarci rezervoarele de sare sau de clătire. Cu o mașină pentru spălat vase automată, investești o singură datăi economisești pentru ani de zile.
Foto: sursa citată
Cum poți menține mașina de spălat vase în bună stare pentru mai mult timp?
Dar cum să o îngrijești ca să beneficiezi mult timp de serviciile mașinii de spălat vase? Există o varietate de modele economice pentru a asigură mentenanța mașinii de spălat și funcționarea ei la o capacitate optimă.
Este  nevoie că întotdeauna să urmați sfaturile producătorului cu privire la apa tare și moale, intrucât acestea pot afecta performanața mașinii de spălat vase.
Jeturile și elementele de încălzire ale aparatului pot fi astupate de calcar dacă vă aflați într-o zonă unde apa curentă este dură.  Această apă poate fi înmuiată utilizând o sare de spălat vase, care vă ajută să păstrați mașină de spălat vase fără calcar și în stare de bună funcționare pentru un timp mai îndelungat.
Aplicarea regulată a detergenților pentru mașină de spălat vase vă ajută la îndepărtarea, degresarea și împrospătarea mașinii. Un pas mai departe poate fi făcut prin utilizarea odorizantelor speciale pentru mașini spălat vase, pentru adăugarea unui parfum plăcut mirositor.
Detergentul se găsește sub multiple forme: ca și în cazul mașinilor de spălat rufe, detergentul poate fi găsit sub formă de pulbere, tabletă sau lichid. Tabletele 3-în-1 sau 4-în-1 includ adesea agentul de clătire și/sau anumiți compuși pe bază de sare, deși zonele unde apa este mai dură pot afecta eficiența acestora. În acest caz este recomandabil să utilizați în mod separat detergentul, agentul de clătire și sare.
Pentru mașini automate de spălat vase eficiente și diverse, Bricomix este partenerul tău de încredere. Cele mai inteligențe și economice soluții pentru mașini de spălat vase automate te așteaptă prin ofertele Bricomix. Accesează aici  catalogul de prezentare Bricomix și adu bucătăria ta în prezent, în timp ce economisești timp și energie pentru tine.
Sursa: Agenția Fortin
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply