Mai întâi, să facem delimitarea: televizorul cu plasmă nu este acelaşi lucru cu cel LCD. Au fost gândite cu scopuri diferite, plasma fiind urmaşa directă a ecranului de la cinema, având o calitate a imaginii superioară celuilalt tip de ecran. Citeste si: Feng Shui in bucatarie „În bucătărie nu se prea pun plasme. Conform normelor internaţionale, plasmele au nevoie de o distanţă de vizionare mai mare decât LCD-urile. Prin urmare, pentru a pune plasmă în bucătărie, ai nevoie de un spaţiu de cel puţin doi metri jumătate de la ecran la ochiul care priveşte spre el”, explică Alexandru Mina, director de comunicare la Panasonic. Citeste si: Bucataria cu design minimalist Dacă dispui de o bucătărie mică, îţi recomandăm să alegi un LCD. Pune aparatul cât mai departe de aburi, de aragaz. Un loc sigur ar putea fi peretele de deasupra mesei. Text: Oana Monoran Foto: Panasonic Distribuie articolul pe: