Utilizari uluitoare si utile pentru votca in casa

0

Nu este un secret ca prin barul de casa exista si o sticla cu votca. Este buna daca este bauta cu masura si rar, dar votca in casa are cateva utilizati uluitoare, dar foarte utile.

votca

Tine florile taiate in viata multa vreme. Este cert, florilor le place votca. Amesteca o lingurita sau doua de votca si o lingura de zahar cu apa din vaza, iar florile se vor pastra proaspete pentru mult timp. Foarte mult timp!

Citeste si: 5 idei inedite pentru a te feri de insecte pe terasa

Curata ochelarii. Mai ales ochelarii de soare capata o sclipire cu totul speciala, de nou, daca sunt frecati cu o carpa moale din bumbac pe care ai pus o lingurita de bautura. F9YJ78YGSCZ5A9H_LARGE

Amesteca intr-un pulverizator o parte votca o parte apa si pulverizeaza pe locurile mucegaite. Functioneaza perfect si in zonele cu mucegai din baie, dar este imbatabil pe lemnul care a fost atacat de mucegai. In cazul lemnului lasa solutia sa actioneze cateva minute si apoi sperge locul cu o carpa moala.

Citeste si: Cum alegi culoarea peretilor. Ghid practic

votcaScoate mirosurile de vechi din haine si pantofi. Cunosti mirosul de vechi pe care il prind hainele care au stat in saci de plastic sau cele care nu au fost folosite multa vreme. Amesteca intr-o sticla cu pulverizator, doua parti votca si o parte apa distilata. Pulverizeaza pe hainele care miros a vechi si statut. Lasa haina la aer pentru o ora. Mirosul dispare o impreuna cu el si mirosul ” vintage”. Pulverizeaza si in pantofii care miros urat. Efectul este spectaculos.

Pietrele semipretioase se curata cu votca. Margele de sticla sau pietrele semipretioase se curata si capata o stralucire speciala cu votca. Pune votca intr-un pahar si pune margelele. Lasa-le sa stea o ora apoi clateste-le cu apa si stergele. Curata cu o carpa inmuiata in votca portelanurile fine, dupa ce au fost spalate si sterse. Vor reveni la viata!

Citeste si: Casa parfumata

Daca vrei sa scoti etichetele lipite cu solutii foarte aderente de pe sticle sau borcane, solutia ideala este votca. Pune intr-o farfurie votca si ruleaza borcanul cu eticheta cu tot in in aceasta bautura alcoolica. Eticheta se va desprinde perfect, repede si usor. Votca se poate utiliza pentru celelalte scopuri.

Sursa: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply