Casa parfumata

0

Nu ne plac deloc parfumurile sintetice, dar vrem o casa parfumata. In acest caz, in care nu suporti sau nu agreezi dezodorizantele sintetice, poti folosi cu rezultate identice, dar mult mai bune si pentru sanatatea ta si a familiei tale, dar si pentru mediu, remedii naturale pentru indepartarea mirosurilor neplacute.

casa parfumata

Pune in usa frigiderului o jumatate de lamaie. Are proprietatea de a indeparta toate mirosurile neplacute. Trebuie schimbata o data pe saptamana.

Citeste si: Aroma de lavanda

Mirosul de peste dispare de pe maini si din tigaia in care ai gatit pestele daca o freci cu o bucata de lamaie stoarsa. La fel de eficienta este si impotriva mirosului de usturoi si de ceapa.

Citeste si: 6 moduri sa scapi de mirosurile neplacute din casa

Rade o portocala si o lamaie pe razatoarea fina. Amesteca cele doua tipuri de coaja si pune-le in casa, pe o farfurie mica. Parfumeaza discret aerul cateva zile, si o sa ai o casa parfumata natural.

Citeste si: Arome naturale in casa ta

Galeata de gunoi nu va emana nici un miros neplacut daca la fundul galetii pui, intr-un servet de hartie, zat de cafea si vei avea o casa parfumata.

Bicarbonatul de sodiu pus intr-o punguta de hartie (o lingurita de bicarbonat) asezat in pantofi absoarbe si indeparteaza mirosul acestora.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply