Un sfat pe zi: Sacosa cu jucarii

0

Daca faci parte dintre cei care au casa plina de jucarii am o solutie buna: sacosa cu jucarii. Iti vin in ajutor toate sacosele mari fie din rafie, fie din plastic pe care le poti procura usor.

Cum faci? Intareste fundul acestora cu o bucata de carton (o cutie de pantofi, e ok). Lipeste cartonul de sacosa cu un adeziv non-toxic. Fa la fel si cu lateralele pentru sacosa cu jucarii.

Poti sa tai manerele sau pur si simplu sa le fixezi bine pe laterale (asta pentru un plus de siguranta, in cazul copiilor mici, pentru ca nu se stie niciodata ce-i poate trece prin cap copilulului care poate avea, de exemplu, ideea sa-si strecoare capul prin manere, iar de aici pana la o nenorocire este doar un pas).

Citeste si: Rafturi deschise pentru camera copilului

Apoi picteaza pe exterior sacosa sau imbrac-o intr-un material colorat. Daca se poate, alege un material care sa se spele usor pentru ca o sa aiba nevoie de impraspatare din cand in cand. Poti sa cosi materialul sau sa-l lipesti.

Citeste si: Idei fabuloase pentru mobila veche

Poti pune sacosa cu jucarii  in orice colt al casei sau poti face mai multe, cate una pentru fiecare camera. In felul acesta jucariile o sa stea la locul lor. Sau macar o sa ai la indemana un loc in care sa le aduni tu, ceea ce este mult mai probabil.

Sursa: bubble.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply