Trucuri simple de organizare

0

Am făcut o listă cu trucuri simple de organizare pentru casă pe care le poate aplica oricine, cu maximă ușurință. Reușita origanizării într-o casă nu stă doar în trucuri simple de organizare ci în ambiția de a respecta cele câteva reguli care se stabilesc aproape de la sine pentru ordinea din casă. Acestea sunt în acord cu nevoile familiei, dar pe lângă acestea, care vin de la sine, se pot adăuga și câteva din cele menționate în lista cu trucuri simple de organizare. Cu certitudine îți vor face viața și casa mai frumoase.

trucuri simple de organzare

Foloșește o măsuta de cafea cu două nivele. Practic se dublează zona de depozitare, ceea ce înseamnă că le ai pe toate la îndemână fără să fie aglomerație.

Citeste si: Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

trucuri simple de organizare (4)

Lasă la îndemână un sertar pentru mărunțișuri și nu face greșeala de a încerca să le organizezi. Pur și simplu lasă să se adune acolo (și numai acolo) toate cele care nu-ți sunt necesare în acest moment, dar care cu singuranță îți vor trebui la un moment dat.

Renunță să folosești cârlige de perete. Sunt aparent utile, dar tentația de a depozita tot felul de lucrui inutile pe ele este maximă. Cel mai bine este să pui lucrurile la locul lor și să nu le arunci într-un cui agățat în perete.

Citeste si: Spatii de depozitare. Idei si solutii inspirate

Nu deveni sclavul perfecțiunii și nu fă din organizare o obsesie. Este imposibil ca toate să fie la locul lor, iar casa să fie locuită, așa că între ordine și organizare și compromis trebuie să se stabilească un echilibru.

Salvează orice cutie care poate să devina spațiu de depozitare. De regulă când ai nevoie de o cutie este posibil să nu o ai la îndemână (dacă nu le păstrezi).

Citeste si: Idei pentru depozitare

Aruncă ce nu-ți folosește. Aruncă toate cănile și vasele ciobite, aruncă prosoapele găurite și mănușile desperecheate. Nu face depozit de lucruri inutile pe principiul ”îmi sunt dragi, îmi provoacă amintiri”. Tot ceea ce nu folosești, nu poate fi trasformat, adaptat sau utilizat ca materie primă, trebuie aruncat, donat sau scos din circuit prin reciclare.

Citeste si: Stilul personal, amenajari pe gustul tau

Pune lucruile la loc după ce le-ai folosit, pune hainele în dulap, folosește un port-matou pentru hol și dormitor. Sunt soluții bune de organizare și sunt pe lista cu trucuri simple de organizare.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply