Trei trucuri de amenajare utile pentru orice camera

0

Imaginația și modul în care știi să-ți exprim personalitatea este cel mai bun truc de amenajare. Pe lângă acesta, adaugă și aceste trei trucuri de amenajare utile pentru orice cameră indiferent de destinația pe care acestea o au.

Trei trucuri de amenajare utile pentru orice camera

Amenajarea unei case, a unei zone dintr-o cameră sau a unei camere trebuie să reflecte personalitatea celor care o locuiesc, așa că depășește canoanele, regulile și strategiile decoratorilor și foloseșteți imaginația și plăcerea de a aranja o cameră, o casă după stilul tău.

Aceste trei trucuri de amenajare utile pentru orice cameră le poți înclude pe lista cu idei care să-ți stimuleze propria imaginație și plăcerea de a organiza casa după adevăratul tău stil.

O masă nu trebuie să fie doar masă. Rolul și potențialul ei poate varia în funcție de locul în care se află de stilul ei și de nevoile celor din casă. Folosește o măsuță pe care o poți plasă într-un colț de cameră sau la perete că etajeră și suport pentru fotografiile tale preferate sau amintiri din vacanță. Ideală ar fi o masă din sticlă, pătrată, ceva mai înaltă, pe care să-ți pui ramele foto. Diferențele de înălțime dintre diverse piese de mobilier  vor elimină senzația de decor plictitistor.

Ideea este aceea de a schimba sau modifica destinația de bază a unor piese de mobilier. Deseori efectul este interesant și extrem de plăcut din punct de vedere vizual.

Alegerea celei mai bune culori pentru spațiul în care locuiești este foarte importantă. Chiar dacă poate părea o contradicție, culorile închise folosite pentru pereți pot face cameră să pâră mai largă și mai spațioasă. Renunță la pereții albi, sterili. Un tapet negru sau gri închis, ușor lucios, va da senzația că pereții au dispărut de tot. Nu omite griul și nunațele de gri de la cele metalice, până la cele dulci, luminoase, care împrumută nuanțele din jur și se colororează.

Asortează podeaua cu pereții. Este un truc excelent care face a spațiul să fie … infinit. O combinație bună între culoarea podelei și cea a pereților poate îmbunătăți considerabil aspectul oricărui spațiu. prima alegere trebuie să fie mereu cea a podelelor deschise la culoare și a pereții vopsiți în tonuri închise. Podeaua va reflectă lumina și pereții o vor respinge, creându-se astfel un joc interesant excelent pentru așa zisele camere sociale, multifuncționale și pentru cele în care toți din casă se adună. Reversul, adică podele închise la culoare și pereți luminoși este o soluție pentru camerele individuale, intime, dormitor, de exemplu.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply