Trei idei noi pentru casa ta

0

O idee buna este ca un dar. Daca stii sa o folosesti, daca iti este utila sau daca vine la momentul potrivit o idee buna este o bucurie. Exact asta facem si noi si-ti dam nu una ci trei idei pentru casa ta.

Toate aceste solutii sunt perfecte in orice casa, nu este nevoie de un decor anume pentru a le realiza, se pot adapta si, evident, le poti filtra prin propria ta personalitate si adapta la stilul tau.

Iata cele trei idei pentru casa ta!

idei noi

1. Nu omite beneficiile pe care le aduce pentru imaginea camerei tale o cuvertura. Indrazneste si alege o cuvertura soc pentru patul din dormitor. Va da un aer special camerei. In plus cuvertura ca obiect de decor si ca obiect functional poate fi schimbata in functie de cum vrei sa variezi decorul dincamera si, de ce nu, dupa anotimp.

idei noi

2. Un perete negru este o solutie fascinanta in dormitor. In ciuda impresiei generale negrul deschide camera, ii da adancime si amplifica volumele. Deci, culmea un perete negru este ideal intr-un dormitor mic. In plus, acest gen de zugraveala poate permite o adevarata nebunie de detalii colorate care vor face camera extrem de placuta, vie si vesela.

Bonus: adauga in domitor o oglinda ca cea din imagine. Exste foarte decorativa este practica si este genul de piesa care isi va gasi mereu un loc bun si utilitate in casa. In plus este un obiect de decor mai mult decat elegant si placut!

idei noi

3. Daca mai sus ti-am recomandat un perete negru si ai strambat din nas, aveam solutia. Foloseste pentru camerele simple, pentru cele unde piesele de mobilier sunt putine sau unde camera nu are o destinatie certa, dar si pentru zonele mai putin dichisite din casa, pentru holuri si casa scarilor tapet colorat cu forme geometrice. Cel din imagine este, dupa parerea noastra o solutie de nota zece si o idee de milioane pentru casa!

Sursa foto: www.arthouse.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply