Trei idei bune pentru casa ta

0

Am mai spus, repetam, o idee buna este ca un dar. Daca stii sa o folosesti, daca iti este utila sau daca vine la momentul potrivit o idee buna este o bucurie. Exact asta facem si noi si-ti dam nu una ci trei idei bune pentru casa ta. Trei bucurii mici ca sa le folosestui cand ai nevoie!

Toate aceste solutii sunt perfecte in orice casa, nu este nevoie de un decor anume pentru a le realiza, se pot adapta si, evident, le poti filtra prin propria ta personalitate si adapta la stilul tau.

Iata cele trei idei bune pentru casa ta!

casa perfect curata (1)

1. O bucatarie nu trebuie amenajata in stilul clasic. Nimic nu te opreste sa faci din bucatarie un loc specuial in casa ta. Poti face asta oricand daca adopti un stil de decorare neconventional. De exemplu alege niste scaune cu totul speciale pentru bucatarie si fa ca principalul obiect de decor din bucatarie sa fie un candelabru. Da! Este o ideea bune, extrema, traznita dar mereu spectaculoasa. Teoria spune asa: un candelabru poate sta in orice loc din casa, in bucatarie, in baie, in hol si in orice camera vrei, cu o singura conditite – camera sa fie suficient de inalta si suficient de mare.

Wallpaper RICE Eijffinger 08

2. Petretele este parte integrata in decorul din casa, iar modul in care il decorezi este esential pentru toata camera. In camera fetitei tale, in dormitor, in bucatarie sau pe hol, un perete decorat cu acest gen de tapet poate schimba radical – in bine imaginea camerei. Este insa important ca modelul ales sa fie pe masura stilului din camera respectiva.

the white company Portland Wall Mirror - GreySP13_POFOM_15_L

3. Oglinzile sunt printre cele mai accesibile, mai spectaculoase si mai necesare elemente de decor in casa. Modul in care le combini depinde de personalitatea ta, dar este bine de stiut ca oglinzile pot fi mai mult decat niste simple obiecte de decor. Foloseste mai multe oglinzi, cu rame diferite, cu forme diferite si aseaza-le pe toate pe acelasi perete. Efectul este wow!

Acestea au fost cele trei idei bune pentru casa ta. Dar seria acestora nu se termina aici pentru ca o ideea buna este un fel de dar, iar darurile sunt o bucurie!

Sursa foto: Portland Wall Mirror

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply