Top 3 tipuri de scaune care te ajută să îți îmbunătățești coloana vertebrală

0

Probabil nu te-ai gândit niciodată că munca de birou îți poate afecta sănătatea. Sănătatea ta este influențată de mai mulți factori, dintre care statul prelungit pe scaun la birou este unul dintre aceștia.

O alegere corectă te poate salva de dureri de spate obișnuite pentru cei care petrec mult timp stând pe scaun. Mai mult, o poziție incomodă la birou poate favoriza artrita, obezitatea, diabetul, bolile de inimă sau afecțiunile muscularo-scheletice. În funcție de timpul pe care îl petreci la birou, ar trebui să îți alegi un scaun „prietenos” cu sănătatea ta. O alegere potrivită te poate scuti de vizitele neprevăzute la medic.

Iată care sunt tipurile de scaune care te vor ajuta să îți îmbunătățești coloana vertebrală. Dintre scaunele recomandate pentru spate, cele mai folosite sunt scaunele ergonomice. Un astfel de scaun îți va oferi mai mult confort decât unul obișnuit. De asemenea, are avantajul de a se ajusta în funcție de dimensiunile biroului sau de nevoile tale. Iar dacă te vei simți mai bine în timp ce muncești vei reuși să fii mult mai productiv. Mai mult, modul în care sunt construite scaunele ergonomice te va ajuta să îți păstrezi o postură corectă și sănătoasă pentru corpul tău. Totodată, designul acestor scaune va preveni durerile lombare. Când cauți un scaun pentru birou, să iei în considerare și sezutul. Această partea a scaunului trebuie să fie suficient de groasă și de lată pentru a nu îți crea neplăceri.

Pentru că timpul nu-ți va permite îți vei căuta scaunele de care ai nevoie online și așa vei descoperi scaunele kneeling chair. Pentru început, te vei întreba ce sunt  scaunele kneeling chair. Acest tip modern de scaune îmbină utilul cu plăcutul. Astfel că îți vei petrece timpul la birou pe un scaun care are grijă de sănătatea ta, dar și care poate fi distractiv uneori. Secretul acestor scaune este suportul pentru picioare, care îți va oferi libertatea de mișcare, chiar în timpul programului de muncă. Astfel dacă vei folosi acest tip de scaune, vei uita de durerile de spate, de picioare sau cele de articulații. Mai mult, scaunele kneeling chair OFF 093 sunt recomandate, mai degrabă, persoanelor cu înălțimea între 140-190 de cm și sunt create să suporte o greutate de maxim 110 kg. Prin simplitatea utilizării, acest scaune te vor obliga să adopți o poziție comodă și te vor ajuta să te odihnești chiar și atunci când ești obosit. Practic, acest scaune îți vor menține coloana vertebrală într-o poziție dreaptă, ceea ce te va scuti de dureri.

De multe ori, poate te-ai confruntat cu dificultăți în a găsi un scaun care să se potrivească cu înalțimea ta. Acum vei uita de aceste inconveniente, pentru că vei descoperi un nou model de scaun kneeling chair OFF 094. Acest tip de scaune este indicat pentru persoanele care au peste 185 de cm înălțime, deoarece permite reglarea înălțimii scaunului pe mai multe trepte, în funcție de nevoile uilizatorului. De asemenea, modelul OFF 094 propune și un suport special dedicat zonei lombare.

Pentru a face alegerea corectă în ceea ce privește scaunele este recomandat să îți răspunzi la câteva întrebări înainte de cumpărare. Câte kilograme ai? Câte ore stai pe scaun? Suferi de vreo afecțiune? Cât de intensă este activitatea pe care o desfășori? Cât de generos este spațiul de lucru? După ce vei răspunde la aceste întrebări, vei reuși să faci alegerea corectă pentru sănătatea ta.

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pixabay

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply