Scaune si mese – pentru interioare romantice

0

 

Scaune si mese – pentru interioare romantice. Dacă în articolul anterior îți propuneam să pui la masă scaune fără pereche, de data aceasta vrem să te convingem că nu este greu să obții un interior romantic unde scanele și mesele să fie piesele centrale ale amenajării.

Te gândeai că într-o bucătărie trebuie să fie totul echilibrat și asortat? Ei bine, vrem să îți demonstrăm că un loc de luat masa absolut improvizat, precum cel din imagine, poate să arate la fel de bine precum unul „rupt” din cataloagele firmelor de mobilier.

Citeste si: Masa multifunctionala – o abordare practica.

Care este secretul acestui colț? Mixul de culori vesele și lumina din abundență care intră pe fereastră. Scaunele și mesele prezente aici nu sunt unele care să îți golească buzunarele, sunt pur și simplu bine alese sau, cel mai probabil, sunt adunate din surse diverse și doar puse la un loc.

Scaune si mese – pentru interioare romantice. Amenajările romantice se potrivesc de minune boemilor care au norocul să locuiască în casele vechi sau în mansarde. Cu toate acestea, poți avea o astfel de amenajare chiar și la bloc. Alege multe elemente albe (mobilier, pereți sau textile) și combină-le, inspirându-te din imaginea de mai sus.

Citeste si: Decoreaza in stil propriu: zona de luat masa.

Scaune si mese – pentru interioare romantice. Pentru dining sau locul de luat masa, optează pentru mobilier în nuanțe de alb, mergând chiar până la gri, pe care îl poți mixa cu fețe de masă vechi (din acelea țesute manual de bunici și lăsate moștenire). Vechiul și noul coexistă într-o amenajare romantică, trebuie doar să ai puțină intuiție la partea estetică.

Afla cum te poti abona la revista Casa si gradina.

Foto: HM

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply