Scaune si mese – desperecheate si asortate

0

 

Scaune si mese – desperecheate si asortate. Ştim, părinţii şi bunicii au ales mereu şi fără să stea pe gânduri piese de mobilier care obligatoriu făceau parte dintr-un set bine organizat şi gândit. De data aceasta noi venim către tine cu o propunere mai… îndrăzneaţă.

Citeste si: Acasa la Sanda Taranu.

Scaune si mese – desperecheate si asortate. Amenajările industriale sunt unele dintre cele mai populare la ora actuală. Apărut în secolul al XX-lea, designul industrial avea drept scop realizarea de produse de consum în masă. Imaginile alăturate ilustrează acest stil, însă elementul pe care vrem să punem accentul sunt mesele și scaunele.

Citeste si: Apartament amenajat modern si elegant.

Dacă dispui de un spațiu mai mare, îți recomandăm să alegi o masă mai mare din lemn brut (una la care să încapă și prietenii și familia în același timp ar fi perfectă) la care să adaugi câteva scaune cu spătarul împletit.

Combinația de roșu/negru și culoarea naturală a lemnului merge de minune în acest ambient unde scaunele par să fie singurele pete de culoare care animă atmosfera. La fel de bine, fie că vorbim despre un interior sau chiar de o terasă, pentru masa ta din lemn poți alege două banchete lungi tot din lemn, cu șezut moale. Și pentru ca amenajarea să fie completă, optează pentru corpuri de iluminat din metal.

Citeste si: Acasa la Liviu Mihaiu si Cristina Curelea.

Scaune si mese – desperecheate si asortate. Interioarele eclectice sunt și ele în vogă în ultimii ani. În teorie, nu pare dificil să realizezi un decor eclectic – adică un mix reușit de piese care aparțin unor epoci diferite și care, în aparență, nu au nimic în comun.

În practică, îți recomandăm să apelezi la sfaturile unui specialist. Scaunele și mesele din aceste amenajări nu sunt din același set, însă sunt unite la nivel cromatic (pasteluri) în sensul asortării și al materialelor din care sunt făcute. Și aici,  corpurile de iluminat completează amenajarea.

Foto: Vincent Sheppard.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply