Scapa de umiditatea in exces cu aceste 5 plante superbe de interior!

0

plante-care-absorb-umiditatea-din-camera-indoor-plants-that-absorb-humidity-1-980x600

O camera sau, mai rau, o locuinta cu o umiditate ridicata este mediul propice mucegaiului si igrasiei, mirosurilor neplacute, precum si aparitiei daunatorilor nedoriti, ce pot atrage dupa sine nu doar consecinte asupra mobilierului si aparaturii din casa, ci si a sanatatii familiei.

Pe termen lung, umiditatea sporita poate avea efecte negative asupra structurii de rezistenta. Chiar daca existe mijloace tehnice moderne si eficiente care sa va ajute sa o tineti sub control, puteti apela si la Mama Natura care, ca de fiecare data, are solutii pentru orice fel de probleme. Iata cateva plante care absorb umiditatea din camera.

Tillandsia cunoscuta si sub denumirea de planta de aer este una dintre optiuni. Ceea ce este particular acestei plante este ca ea nu are nevoie de pamant pentru a creste, ea gasindu-si toate substantele nutritive, inclusiv apa, in atmosfera, de aici si capacitatea sa ridicata de a absorbi umiditatea. Creste foarte bine in globuri sau recipiente din sticla bine aerisite astfel incat planta sa aiba acces la resursele vitale.

Poti consulta lista cu toate aceste plante care te scapa de umezeala din interiorul casei, AICI.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply