Revista Crafty de iarnă

0

Revista Crafty de iarnă – Numărul de iarnă al revistei Crafty celebrează sărbătorile de iarnă și are în centrul atenției antreprenori creativi din România care au reușit să își transforme pasiunile în afaceri.

Noutăți * Rețete de sezon * Decoruri tematice

Vezi cum poți să reciclezi hârtia, conurile de brad, borcanele, materialele textile din casă și să le transformi în brăduți pentru pom, felicitări de sărbători și coronițe împletite. Gustă din dulciurile noastre festive: turtă dulce glazurată, tartă cu pere, tort regal, rosenkrantz cu afine.

Hai cu noi în bucătăria lui Adi Hădean să vezi cum se face o friptură simplă și suculentă, aromată cu cimbru și usturoi.

Rupte din stele
Într-un impresionant interior de casă interbelică din București, designerul Ana Istodorescu a creat o lume specială, care spune povestea pălăriilor handmade pe care le creează, conturând astfel un brand plin de personalitate: Nita Sao.

Garajul galben
Meșteșugul la el acasă. Iar casa e un atelier de 260 mp din Timișoara, unde trei tineri designeri – Radu Piloca, Dragoș Jivan și Ștefania Dănilă – concep piese extraordinare din lemn. Ei ne-au povestit ce înseamnă Garajul galben și de ce ne invită să batem în lemn.

Poemi
Au învățat singuri să prelucreze materia primă și își fac tot singuri modelele de veselă, iar azi lucrează cu cele mai mari restaurante din industrie. Alexandra și Florin vă spun o poveste cu ceramică, documentare pe cont propriu și multe teste, unele reușite, altele, nu.

Ambrotipie
Pe Ștefan Dinu l-am întâlnit în atelierul său de fotografie din București, unde experimentează cu tehnici istorice sau alternative de fotografiere. Ambrotipia este una dintre aceste tehnici, despre care credem că merită să aflați mai multe chiar de la Ștefan.

Găsești revista Crafty la chioșcurile de presă. Preț: 11,99 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply