Refresh pentru bucatarie, simplu si comod

1

Avem cateva trucuri si idei pentru a da un refresh pentru bucatarie simplu si comod. Simplu inseamna ca nu trebuie sa spargi peretii si nici sa zugravesti, iar comod inseamna ca nu trebuie sa faci credit la banca pentru a pune in practica ideile noastre.

Micile schimbari au darul de a imbunatati starea de spirit a familiei, de a improspata atmosfera si de a face viata mai placuta. Bucataria este locul in care familia petrece o buna parte din timp. Oricum, pe rand sau impreuna, toti membrii familiei trec prin bucatarie.

Refresh pentru bucatarie

Aerul se va schimba mult cu imbunatatiri minime, care vor improspata. Iata ce inseamna refresh pentru bucatarie:

Schimba vesela: alege cani si farfurii cat mai colorate, din materiale ceramice, care sunt extrem de placute si rezistente (preturile variaza de la 30 la 50 de lei). Cu cat mai multe culori cu atat mai bine. Alege vase realizate din acelasi materiale, in culori complementare. Ideal foloseste trei-maxim patru culori pentru vesela de zi cu zi din bucatarie, dar neaparat cu aceiasi desing si din materiale identice. Este o solutie bune pentru bucatariile dinamice, moderne, in culori vii.

O varianta este sa folosesti vesele de aceiasi culoare, din acelasi materiale, dar cu forme si modele diferite. Este o solutie pentru bucatariile cu aer romantic, in culori pastelate.

Schimba complet setul de servete de bucatarie pe care le folosesti.

Schimba servetele de bucatarie fac parte din categoria obiectelor care se uzeaza repede, si care sunt foarte placute atat vreme cat sunt noi si frumoase.

Cumpara un set nou de manusi termorezistente pentru tavile si oalele fierbinti, si lasa-le la vedere.

Schimba perdeaua si fata de masa din bucatatie – vei schimba complet incaperea cu o investitie minima.

Cumpara un tocator nou si un set de linguri si intrumente de lemn, si lasa-le la vedere in bucatarie, intr-o oala de lut sau intr-un vas de sticla cu gura larga.

Cultiva pe pervazul ferestrei un ghiveci cu patrunjel sau cu menta, sau o tufa mica de cimbru. In bucatarie va mirosi foarte frumos!

Pune in aplicare toate sau doar cateva din ideile noastre si vei avea un refresh pentru bucatarie, simplu si comod.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Refresh pentru bucatarie, simplu si comod | Club Oferteproprietari.ro

Leave A Reply