Reconditionarea vechiturilor. Trucuri, idei si solutii

0

Reconditionarea vechiturilor este o arta care ajuta si mediul si bugetul familiei tale.

reconditionarea vechiturilor

Daca la arta de a reconditiona adaugi putina imaginatie si cele cateva sfaturi pe care noi le avem pentru tine, rezultatele pot sa-ti aduca la fel de multa satisfactie ca si lucrurile noi.

Nu arunca lucrurile vechi! Avem idei excelente pentru reconditionarea lor

1. Cutii. Spatiu de depozitare suficient este visul secret al oricarei femei. Solutiile sunt cutiile de toate felurile, cutiutele, laditele de plastic, borcanele goale cu capac, toate asteapta sa fie puse la treaba prin casa, pentru a oferi gazduire acelor lucruri care creeaza dezordine, de la agrafele de birou la ierburile uscate.

Cutiile poti fi imbracate in diferite materiale potrivite cu decorul tau, capacelele borcanelor pot fi vopsite, iar borcanele etichetate. Borcanele de stica, in special, au utilizari infinite. Le poti vopsi pe interior si transforma in vaze colorate sau suport pentru creioanele colorate ale copilului. Cutiile pot fi stivuite in orice loc, bagate sub pat sau asezate in rafturile bibliotecii si in sertare.

Ca sa ai toate acestea nu-i nevoie sa cumperi cutiile de depozitare. Cutiile de pantofi, cutiile de lemn sunt perfecte. Reconditionarea lor implica lacuirea sau vopsirea lor. Efectele sunt deosebite. Efortul minim. Satisfactia imensa.

Citeste si: O sticla de plastic si pauza de joaca

reconditionarea vechiturilor

2. Repetitia si arta de a decora. Arta de a decora si reconditionarea vechiturilor inseamna sa transformi orice fel de colectie sau obiectele aparent fara legatura intre ele intr-un atu decorativ.

Daca doua-trei obiecte separate arata ciudat, orice grup mai mare de obiecte, unite in functie de culoare, forma, textura sau altceva, arata a arta moderna. Secretul este sa combini, sa vopsesti, sa asortezi si sa indraznesti sa-ti pui imaginatia la treaba.

Citeste si: Trei idei pentru a refolosi o rama veche

reconditionarea vechiturilor

3. Redirectioneaza. Si reconditioneaza. Zaharnita fara capac este suport pentru flori, ceasca fara farfurie devine suport pentru lumanarea parfumata din baie, iar farfuria fara ceasca suport pentru sapun. Canile desperecheate suport pentru lingurite si asa mai departe.

Citeste si: Candele in pahare

A da o noua functie unor obiecte vechi nu inseamna doar ca sunt reciclate, dar primesc si o noua viata. Minima lor reconditionare poate sa le transforme din obiecte inutile in lucruri folositoare si frumoase. Si nu uita: reciclarea si reconditionarea sunt forme de arta!

Sursa: real simple

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply