Rearanjarea decorului din casa in 6 pasi

0

Vrei să schimbi decorul din casă? Iată cum arat un plan pentru rearanjarea decorului din casă în 6 paşi. În principiu cu puţină imaginaţie şi cu sfaturile noastre poţi pune în practică rearanjarea decorului din casă, foarte repede, doar în câteva zile. Despre beneficiile pe care le aduce pentru starea de spirit a celor din casă şi pentru bucuria generală a familiei, rearanjarea decorului din casă, nu mai vorbesc pentru că se subînţelege.

rearanjarea decorului din casă

Iată care este planul în 6 paşi pentru rearanjarea decorului din casă.

1. Picteazムtavanul. Pentru  a oferi înăƒlţime încăƒperii, de cele  multe ori, plafonul este vopsit  alb. Acelaşi rezultat poate fi obţinut cu ajutorul culorilor pale, dar alese potrivit. Efectul este similar dacă alegi un model, realizat fie cu ajutorul stickerelor decorative fie cu un şablon. Astfel, colorând tavanul în nuanţe pale, în ton cu pereţii poţi da un aspect deosebit camerei.

Citeste si: Imbraca locuinta in textile pe timp de iarna

rearanjarea decorului din casă

2. Un perete diferit. Scoate din monotonie designul unei camere vopsind un perete într-o culoare contrastantă. Deoarece varuitul dureazムşi produce mult deranj, poţi foloi tapet sau vopsea pe un singur perete. Alege peretele opus ferestrei, iar impactul general o să fie foarte mare. Alege tonuri in ton cu nuanţele mobilei sau ale canapelei sau alege tonuri metalice ori contrastante. Nu te ferii de culorile puternice, calde, precum: portocaliu, fuchsia, dar nici de cele închise precum maro, gri sau chiar negru.

Citeste si: 10 motive pentru care sa alegi o canapea cu doua locuri

3. Înlocuieşte draperiile şi lasă lumina să intre în casă. Lumina este un decorator excelent care pune în valoare volumele, spaţiul, culorile şi elementele de decor.

4. Tesături şi modele noi. Tot ceea ce însemnă textile într-o cameră contribuie esenţial la aspectul unei încăƒperi. Acestea trebuie alese în funcţie de dimensiunea încăƒperii. Modelele simple sunt recomandate suprafeţelor mici  timp ce modelele încăƒrcate se potrivesc spaţiilor de mari dimensiuni. În funcţie de stilul de amenajare  poţi alege texturi aspre, naturale, care se potrivesc decorului sobru,  texturi fine pentru un decor elegant şi modern, măƒtăƒsuri, catifea şi bumbac atinat pentru camerele intime.

Citeste si: Cauti o canapea noua? Detalii inainte de a merge in magazin

5. Reorganizarea pieselor de mobilier este cea mai simpla şi cea mai rapidă cale pentru reamenajare decorului din casă şi poate schimba radical aspectul unei camere. Modul în care sunt poziţionate piesele de mobilier trebuie asigure o fluiditate camerei, să fie practic şi simplu. Simetria este un criteriu care funcţionează mereu într-o aranjare.

6. Schimbă sau împrospătează toate elementele de decor pentru pereţi. O pictura nouă, un desen nou sau o fotografie de artă poare schimba complet, în mod rapid o cameră. Este unul din cele mai simple modalităţi pentru reamenajarea decorului din casă. Schimbă husa canapelei şi toate elementele care aduc culoarea de accent din casă şi toată camera o să fie nouă şi împrospătată.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply