Primavara, casa si zodiile

0

Este din ce în ce mai greu de spus când vine primăvara. Uneori o așteptam pana in mai, alterori vine în februarie. Cert  este că primavara, casa și zodiile sunt un trio perfect. Dorința de a împrospăta casa este firească, necesară și utilă, iar  fiecare parca vrea altceva.

Primavara, casa si zodiile

Afla, în funcție de zodie, cum merg lucrurile în relația primavara, casa și zodiile.

Berbec. Caută, cumpără și agăță un tablou nou, eventual abastract pe perete din hol. Îți va schimba toată casa dar și  dipoziția ta. Cumpara o planta și un covor nou!

Taur. Vei fi fericit dacă cumperi o lenjerie de pat cu flori. Meriți și o cuvertură mai ales dacă este din catifea și prosoape noi! În plus poți planta un pom. O să ai un sentiment fabulos. Poate un nuc în curtea bunicilor….

Gemeni. Acordă atenție bucătăriei. Pune la punct bucătăria în cele mai mici detalii și investește în electronice noi. Dacă îți mai rămân bani cumpără o ferigă și plante de agățat pentru balcon sau terasă.

Rac. Casa Racului este refugiul lui! Schimă draperiile, perdelele și caută un lampadar nou! Da! Ai nevoie de o canapea nouă. Dacă nu poți cumpăra o canapea ia o husă nouă. Plantează un butaș de trandafir galben. De ce? ai să vezi….

Leu. Cea mai importantă încăpere din casă unui Leu este dormitorul. Ocupă-te de dormitorul tu. Adaugă ceea ce îți dorești de multă vreme în această cameră: un fotoliu și un lampadar și fă un colț de relaxare.

Fecioară. Cumpără ceva alb și ceva rosu pentru casa ta. Fie că este vorba despre un covor nou, o canapea, sau doar un set nou de prosoape pentru baie ori bucătărie. Roșu și alb să fie. Plantează un cireș și caută ghivece noi pentru plantele din casă.

Balanța. Acordă atenție holului și balconului. În felul acesta casa ta o să fie perfectă. Flori și covoare noi. Un sfat: nu căuta flori perfecte și nu le arunca în clipa în care au o frunză galbenă!

Scorpion. O oglindă în domitor este ceea ce te va face cu adevărat fericit. Nu contează ca regulile Feng Shui spun că oglinda nu are ce căuta în dormitor. Dacă ție îți place, înseamnă că ție îți trebuie!

Săgetător. Aruncă ce nu-ți foloșește și nu cumpăra nimic pentru câteva săptămâni. Fă ordine în zecile de suveniruri care stau răspândite prin casă și elimina câteva în fiecare zi. Cumpara trei zile la rând flori proaspete și ai să vezi ce se va întâmpla.

Capricorn. Spală geamuri și pune perdele albe în toată casa. Fă-ți o gradină cu ierburi în bucătarie (dacă nu o ai deja) și pune în ramă câteva din desenele copilului tău.

Vărsător. Pune-ți în ordine biblioteca și modernizeaz-o puțin. Cărțile sunt foarte frumoase ca obiecte de decor, dar asta nu  înseamnă că trebuie să stea împrăștiate peste tot.

Pești. Fă ordine. Nu trebuie să cumperi nimic. Poate doar flori proaspete. Ordinea și curățenia vor aduce primăvara în casă. Lasă geamurile deschise!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply