Piscinele îngropate, poliester sau beton?

0

Inainte de instalarea unei piscine, care reprezintă o decizie la fel de importantă ca aceea de a renova o casă, trebuie să te întrebi ce alegi: piscinele îngropate, poliester sau beton?

piscinele îngropate

Există multe aspecte de care trebuie să ţii cont şi poate că cel mai important dintre ele este materialul din care sunt construite. Prima intrebare este ce material este cel mai potrivit pentru piscina ta şi pe ce variantă mergi cand alegi piscinele îngropate?

Citește și: Picina cu hidromasaj.

Piscinele îngropate, investiție de durată

Dacă ai ales pisicinele îngropate, ai de ales între cele monobloc (poliester) şi cele din beton, iar principalul factor de decizie va fi preţul, întrucât ultimele sunt cele mai scumpe. În plus, acestea necesită un timp îndelungat de construcţie (8-12 săptămâni) şi un efort de exploatare şi întreţinere mult mai mari.

Citește și: Decor elegant lângă piscină.

În ciuda aspectelor negative, piscinele îngropate din beton prezintă marele beneficiu al posibilităţii de personalizare: poţi alege orice formă şi dimensiune vrei, iar gama de accesorii este incomparabil mai mare. Adaugă la avantaje şi o durată de viaţă foarte mare. Caută în oferta www.kasta.ro.

La preţ convenabil

A doua variantă pentru piscinele îngropate sunt cele din poliester, ce îţi oferă o calitate foarte bună la un preţ acceptabil. Este adevărat că modelele prestabilite îţi taie orice avânt artistic şi rişti, alegându-le, să ai o piscină identică cu toate celelalte din cartier.

Dar cu siguranţă nu vei aştepta toată vara montarea ei (instalarea durează doar 2-3 zile), este mult mai economică (în funcţie de dimensiuni, pompa funcţionează doar 4-6 ore pe zi), iar curăţarea este mult mai simplă şi rapidă, algele depuse pe pereţi putând fi îndepărtate cu orice perie. În plus, având în vedere că sunt prefabricate şi nu prezintă îmbinări, iar gradul de etanşeitate este maxim.

Citește și: Cea mai mare piscină din lume.

Text: Sabina Ușurelu

Sursa foto: www.kasta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply