Piesele de mobilier inedite aduc un plus de personalitate casei tale

0

chair-165422_1280O piesa de mobilier inedita poate revitaliza o incapere intreaga, fie ca este vorba de o canapea, o lampa inedita sau un set de obiecte cu specific exotic. Piesele de mobilier inedite sunt cele care dovedesc ca detaliile sunt cele care fac diferenta.

O piesa de mobilier inedita poate sa fie una cu forme neobisnuite, cu unghiurile si texturi atipice. Pe de aceata trebuie sa ramana comoda si funtionala, depasid limitele de piesa de decor. Cu alte cuvinte chiar si fiind piese de mobilier inedite acestea trebuie sa fie perfect utile, nu doar decorative.

Exista insa multe piese statement comode, practice, cu ale caror forme designerii s-au jucat in fel si chip, dar care imprima o ambianta moderna.

Mobila tricotata. Huse tricotate
Mobila din lemn nefinisat

Un element important pentru o categorie de piese de mobilier inedite o reprezinta materialele folosite.

Pielea si catifeaua au un impact vizual puternic, transformand practic orice piesa in una care capteaza atentia.

Bucatarie cu mobila neagra
Cum repari mobila zgariata

Daca vrei sa dai viata unei piese de mobilier inedite alege culori vibrante si texturi bogate.

Pot fi orice fel de piese de lacele care definesc stilului eclectic, folosind materiale de texturi variate precum: lemnul, marmura sau sticla ce pastreaza un finisaj luxos de inspiratie metalica: argint, aur, aur rose, pana la cele clasice sau antice.

Cum iti alegi mobila
Mobila suspendata in baie

Pentru a pune in evidenta piesele de mobilier inedite alege ca in fiecare camera sa exista doar un singur element din categoria wow. Poate sa fie in egala masura o piesa de mobilier sau un detaliu al amenajarii interioare.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply