Personalizează ingenious tâmplăria PVC albă

0

2

În urmă cu puțini ani, cu toţii ne doream să schimbăm tâmplăria veche a ferestrelor care nu izola şi făcea condens. Dar oferta firmelor de tâmplărie PVC şi geamuri termopan era foarte săracă, aşa că, în scurt timp, foarte multe persoane au achiziţionat unele ieftine. Pentru că se dorea a fi o afacere bună cu foarte puţine investiţii, firmele asigurau şi montajul care de cele mai multe ori nu era satisfăcător. Şi, peste noapte, ne-am trezit cu ferestre termopan, cu tâmplărie PVC, inestetice, prost montate şi de calitate îndoielnică. Acum e mai uşor să facem diferenţa, pentru că au apărut pe piaţă numeroase produse de calitate la care se oferă garanţie îndelungată şi au finisaje impecabile.

Citeste si: Cum alegi linoleumul. Idei si sfaturi

Dacă ai o asemenea problemă şi vrei să schimbi aspectul ieftin al tâmplăriei PVC, poţi încerca o metodă foarte simplă. Lipeşte autocolante vesele care vor atrage privirea şi astfel vei masca împerfecţiunile de montaj. La bucătărie poţi încerca să creezi o ramă a geamului inspirată de mozaicurile marocane, dând un aspect exotic ferestrei tale.

Citeste si: Izolarea fonica a peretilor

Primul pas e să degresezi foarte bine tâmplăria cu soluţie pentru ferestre sau spirt. Apoi şterge-o foarte bine pentru a nu rămâne umedă. La final, lipeşte autocolantul şi elimină surplusul, în cazul în care există, cu un cutter.

Idei deco pentru tâmplaria PVC

Combină două tipuri de autocolant: unul fl oral şi unul geometric şi vei realiza un decor viu. Cele două modele le-am ales din Daiso, magazin situat în incinta complexului Auchain Pantelimon (6 lei setul de 8 autocolante pătrate), dar poţi folosi şi alte tipuri de autocolant (la metru).

Citeste si: Solutie antifrig: tamplaria PVC

Pentru a întregi atmosfera, pune pe pervazul geamului câteva flori care vor înveseli şi mai mult încăperea.

Producție: Mihaela Radu

Foto: Bogdan Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply