Parfumul și persoana: există o conexiune?

0

Există multe modalități de a afla mai multe despre caracterul unei persoane decât pot spune alții despre ea. Una dintre cele mai simple este aroma de parfum pe care o folosește. Indiferent de sex, fiecare selectează un parfum bazat pe propria intuiție. Alegerea anumitor miresme indică percepția despre sine și modul în care fiecare vrea să fie privit de ochii celorlalți.

Desigur, această metodă nu este cea mai exactă, deoarece concluziile despre o persoană, bazate exclusiv pe notele aromatice nu sunt întotdeauna în concordanță cu realitatea. Toate compozițiile respective le găsiți chiar aici https://makeup.ro/categorys/3/.  Totuși, ce vă împiedică să luați flaconul preferat și pur și simplu să îl comparați cu informațiile prezentate aici? Poate că ți-ai descoperit cu adevărat mirosul perfect? Sau poate că trebuie doar să-l descoperi?

Alege tipurile de arome în funcție de caracterul tău 

Citricele și parfumurile florale proaspete

Sunt tipice pentru optimiști și oameni distractivi, care sunt deschiși în comunicare și găsesc cu ușurință un limbaj comun cu alții, nu le este frică să își asume riscuri și le place să câștige; Max Mara, Dolce and Gabbana (Light Blue).

Aromele clasice orientale cu note florale

Sunt preferate de proprietarii unei pronunțate individualități și armonii interioare, care se caracterizează printr-o oarecare izolare; Elizabeth Arden (5Th Avenue), Lancome (Tresor).

Parfum floral delicat 

Alegerea aparține fetelor cu o preocupare sufletească fină. Se luptă cu problemele celor dragi, sunt întotdeauna gata să asculte și să-i consoleze pe toți cei care vor apela la ele în ajutor; Ghost (Sheer Summer), Angel Schlesser (Essential Femme).

Mirosurile orientale cu note de mosc

Vor fi admirate de ființele vesele, care reacționează furtunos la ceea ce se întâmplă în jur. Se străduiesc să obțină cât mai mult de la viață, dar, în același timp, pot fi rănite destul de ușor; Giorgio Armani (Emporio Night), Gucci (Envy Me).

Apa dulce de parfum, bazată pe arome florale sau orientale

Ideală pentru sexul corect, care nu acceptă conflicte și agresiuni. Ea abordează soluția oricărei întrebări în detaliu și fără agitație, ca o regină; Versace (Crystal Noir), Nina Ricci (Premier Jour).

Parfum Chypre și floral cu note de mușchi

De regulă, femeile sigure le preferă. Sunt sociabile și energice, știu întotdeauna ce doresc; Paloma Picasso (Mon Parfum), Shiseido (Zen).

Parfumuri de apă, caracterizate printr-un miros ușor și discret

Sunt alese inconștient de oamenii dependenți de muncă, care își petrec cea mai mare parte a timpului la serviciu, bucurându-se de job; Lanvin (Oxygene), Hugo Boss (Boss Woman).

Aroma florală nuanțată de aldehide

Un astfel de parfum atestă natura restrânsă a posesoarei, care își controlează emoțiile și nu îi ține pe oameni aproape de ea; Yves Saint Laurent (In Love Again), Nino Cerruti (1881 Pour Femme).

Desemnarea parfumului după tipul temperamentului

Flegmatic

Oamenii cu un temperament flegmatic sunt calmi și pregătiți. Aceștia încearcă întotdeauna să își atingă obiectivele. Protagonistul este accentuat de tonuri lemnoase ,florale, prospețimea citricelor, accentele orientale (scorțișoară, cuișoare, patchouli) vor aduce magie în viață.

Sangvinic

Acolo unde este localizat sangvinicul, există întotdeauna pozitivism și optimism. Aromele romantice (lavandă, lotus, bergamota, neroli etc.) sunt potrivite perfect pentru ei, sunt de asemenea ideale citricile și chypre, cu o superficială prezență de note lemnoase.

Coleric

Activ, înfierbântat, uneori puțin impulsiv și nestăpânit – toate acestea se asociază colericului. Curentul oriental, lemnos, cu arome florale bogate subliniază caracteristicile, iar consistența condimentată, suavă îi va domoli severitatea periodică.

Melancolic

Melancolicii sunt emoționali, senzuali și visători. Reprezentanților acestui tip de temperament le vor oferi încredere în sine arome florale fresh (trandafiri, violete, lăcrămioare, iasomii) sau note picante.

Sursa: La Make Up z.o.o/ sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply