Oda cutiilor de depozitare. Lectii pentru cucereirea spatiului

0

Oda cutiilor de depozitare (2)Am să fac o odă cutiilor de depozitare. O merită, mai ales că eram unul dintre cei care le detestau cu ceva vreme în urmă, dar experienţa şi nevoia de a (re)cucerii spaţiul din casă mi-au dovedit din plin utilitatea acestora. Iată cum am ajuns să fac o odă cutiilor de depozitare.

Citeste si: Idei pentru depozitare

În primul rând mama este fan al cutiilor de depozitare şi la o privire generala, la mama acasă este mereu ordine, fără să facă ceva special pentru aceasta. În plus mama le foloseşte în cele mai diverse locuri. În sertare, sub pat, pe sifonier şi pe rafturile din dulap.

Ai văzut cât spaţiu rămâne nefolosit in sertarele înalte şi pe rafturi? Ca să nu mai vorbesc de spaţiul imens de pe şifonier, de pe dulapurile din bucătărie sau sub pat. Toate aceste locuri sunt perfecte pentru cutiile de depozitare pentru că le poţi aşeja unele peste altele, sunt uşor de manevreat, uşor de scos şi uşor d epus la loc, iar combinaţa dintre uşor şi practic este arma cea mai eficientă în recucerirea spaţilui din casă şi unul din motivele pentru care fac aceasta odă cutiilor de deozitare.

Citeste si: Cosuri de depozitare

Oda cutiilor de depozitare (1)Toate aceste locuri sunt special făcute pentru cutii de depozitare. Poţi să foloseşti cutiile ca atare, dar şi mai eficient este dacă le vei imbrăca în panză. Foloşeşte adeziv si panză groasă într-o singură culoare.

O altă soluţie sunt bucăţile de tapet. Du-te în magazinele care comercializează tapet şi cumără cupoane. le iei la preţ redus şi poţi să îmbraci cu ele cutiile de pantofi, cele în care se vinde lenjeria sau chiar cutii mai mari de carton. Întareştele cu o altă bucata de carton şi îmbracă-le în panzeturi înflortare au în ton cu ţesăturile din camera de zi, de exemplu. Le poti aşeza sub masă, în laterala canapelei sau in rafturile bibliotecii. Cu puţină răbdare, cu puţină îndemânare, cutiile de depozitare pe rafturile bibliotecilor fac adevarate minuni, atat în ceea ce priveşte aspectul general al bibliotecii, cât şi imaginea generală a camerei.

Citeste si: Decor cu cosuri din nuiele

Oda cutiilor de depozitare (3)Un truc: cumpără tapet care imită împletiturile de rafie şi vei avea cele mai frumoase coşuuleţe pentru bucătrie şi baie. Nu omite cutiile de plastic, extrem de solide, rezistente şi practice. Îmbrăcate arata de nota 10.

Cutiile cu capac merită o sectiune specială sau o odă destinată doar cutiilor de depozitare cu capac. Locul lor este pe şifonier şi sub pat. Ideale oriunde şi oricând, îşi vor gasi mereu utilitatea. Protejează tot ceea ce pui în ele de praf, lumina, le poţi eticheta, astfel că ştii exact ce şi unde se află. Pe şifonier stau perfect şi sunt idele pentru pus lucrurile la care umbli rar, haine de iarna sau vară, mărunţişuri sau lucruri pe care nu le vrei expuse sau împrăştiate, dar la care nu poţi renunţa.

Citeste si: Lazi de lemn. idei pentru bricolaj

Şi sculele pot sta în astfel de cutii de depozitare, marele avantaj fiind acela că şi dacă rămân expuse (cutiile de depozitare) sunt plăcute privirii şi nu aglomerează spaţiul.

În loc de final, în această odă închinată cutiilor de depozitare, un verdict: nu arunca nici o cutie! O cutie oarecare poate să devină cea mai practică şi cea mai utilă cutie de depozitare!

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply