Obiecte inedite pentru un interior stilat

0

Obiecte inedite pentru un interior stilat – O canapea confortabilă, o măsuță discretă, un covor expresiv… sunt deseori primele repere la compunerea ambientului din locuință. Ieși din tipare și caută obiecte inedite, fresh, care vor înviora imediat atmosfera. Lista noastră de sugestii începe cu următoarele trei, dar în ton cu ele poți adăuga multe altele.

Citește și Ambient stilat si primitor in toata casa (I)

1.Te-ai instalat confortabil la birou sau te pregătești să pilotezi un avion? Energia și entuziasmul sunt asigurate de obiectele din colecția Aviator, create de designerul Andrew Martin. Biroul este una dintre piesele principale ale colecției și are un finisaj inspirat de fuselajul unui avion de luptă din primele generații. Dacă te atrage, îl poți cumpăra din magazinele Interior Store. L 195 x l 81 x h 78 cm.

Obiecte inedite
Masa 
À la Carte de la Seletti (design BBMDS) este realizată din plăci din MDF imprimate digital. Foto: yoox.com


2.Atuuri imbatabile la îndemână – Ce poate fi mai interesant decât să joci cărți pe o masă construită din cărți de joc cu format mare? Masa À la Carte de la Seletti (design BBMDS) este realizată din plăci din MDF imprimate digital, care pot fi asamblate în multe feluri (masă simplă, etajere). Ansamblul poate fi comandat pe www.yoox.com. L 50 x l 36 cm (fiecare placă). 
Citește și Nuanțe pastelate în living.

Obiecte inedite
Lampa Edi are orificii și fante pentru 
depozitarea instrumentelor de scris, a plicurilor sau a cărților de vizită. Foto: www.madeindesign.co.uk


3.Lampa Edi este mai mult decât o sursă de lumină pe birou. Suportul ei din lemn de nuc conține orificii și fante pentru depozitarea instrumentelor de scris, a plicurilor sau a cărților de vizită. Tommaso Bistacchi a conceput acest obiect multifuncțional compact pentru brandul Valsecchi 1918. Este disponibil în mai multe culori și îl poți comanda de pe www.madeindesign.co.uk. L 23 x l 10 x h 22 cm.
Mizează mereu pe obiecte inedite și originale, realizate de designeri consacrați – vei stârni imediat uimirea oaspeților și prietenilor tăi!

Citește și Open space incandescent.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply