Ambient stilat si primitor in toata casa (I)

0

Ambient stilat si primitor in toata casa (I) – Este rezultatul unei puneri în scenă gândite în cele mai mici detalii și derulate într-un timp record. Viziunea designerului de interior Wanda Dinu s-a armonizat impecabil cu așteptările proprietarilor, care au de acum și în oraș un cămin modern, cu un ambient stilat, elegant și confortabil.

Ambient stilat
Latura principală a livingului este rezultatul unei scenografii de amploare. Foto: Sorin Iacob

Citește și Vilă de vis.

Contextul a fost favorabil din start pentru această amenajare. Proprietarul și designerul Wanda Dinu sunt la a doua „colaborare“ (după amenajarea în anii trecuți a unei reședințe în zona periurbană a Capitalei).

Succesul primei amenajări a oferit multă încredere ambelor părți, iar echilibrul dintre cerințele clientului și sugestiile sau soluțiile designerului s-a produs rapid și fructuos. De altfel, nici nu era loc de prea multe ezitări și tergiversări, deoarece timpul disponibil a fost foarte scurt – decorarea și intervențiile au durat doar o lună și jumătate.

Designerul a lucrat deseori la turație maximă și a căutat permanent soluții optime și pentru alte limitări: buget restrâns, finisaje moștenite de la constructor (parchet deja montat, nișe și grinzi inestetice etc.), muncă de convingere cu viitorii locatari pentru modul de compartimentare (de exemplu, aceștia își doreau inițial o bucătărie închisă și separată de living, dar au fost receptivi la propunerile Wandei și au acceptat în final o formulă open space).

Ambient stilat
Camera de zi spațioasă include zona de living, frontul de bucătărie și masa de dining, într-un ansamblu unitar și coerent. Foto: Sorin Iacob

Citește și Nuanțe pastelate în living.

Rezultatul final a oferit satisfacție tuturor. Proprietarii s-au mutat în casa modernă, cu ambient stilat și primitor pe care și-au dorit-o atât de mult.

Pentru designer, a fost una dintre primele amenajări în stil modern din portofoliul său și expresie a propriei viziuni asupra acestui stil: actual și degajat, dar nu minimalist, elegant fără ostentație, primitor și cald, în culori odihnitoare, neutre, fără stridențe cromatice.

Ambient stilat
Un colț de lectură cu un fotoliu impozant și confortabil a fost amenajat lângă geamul terasei, pentru a profita de lumina naturală. Foto: Sorin Iacob

Citește și Vila cu aer boem.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply