O poveste cu lumanari rosii

0

Se poate casă fără lumânări roșii? Nu, nu se poate. Iar pentru cei care au rețineri în a folosi pe post de decor în casă lumânări rosii iată o poveste cu lumânări roșii care ține lor de pledoarie.

lumânări roșii - Copy

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casa

Roșul este culoarea vieții, iar în simbolistica Feng Shui roșul este culoarea de bază. Dacă culoarea roșie este combinată cu o lumânare, atunci aceasta este simbolul iubirii, al energiilor pozitive pentru că focul purifică, intensifică și dă căldură.

În lista cu decorațiuni de Crăciun nu pot să lipsească cateva lumânări roșii. Acestea sunt perfecte pentru a decora casa, masa și pentru a da un aer sărbătoresc casei, în general. Cel mai bine este să așezi câteva lumânări roșii de dimensiuni diferite unele lângă altele. Pune-le pe un platou alb, drept sau pe o tava de lemn. Ansamblul poate sta pe masa din sufragerie, pe pervazul ferestrei sau într-un loc vizibil al casei.

Citeste si: 5 idei decorative cu lumanari

Sunt magice, iar aceste lumânări roșii vor aduce bine, călduă și sănătate în casă. Ca să fie eficiente – zic specialițtii Feng Shui, lumânările trebuie aprinse și stinse de curentul de aer din casă.

Există un cod al culorii lumânărilor. Cele albe sunt ale purității, cele negre pentru protecție. Lumânările roz simbolizează dragoste frățească și platonică, dar și prietenie, cele verzi, succes și noroc, cele violet, putere si ambiție, iar lumânările rosii, pasiune, dragoste, sex, forțăƒ, energie și atracție.

Despre aceste lumânări rosii se spune că stau bine alături de conuri de brad, de bețe de scorțișoara și de portocale uscate. Aroma ideală pentru lumânările rosii este cea de scorțișoară. Cel mai bine aceste lumânări își găsesc locul în dormitor unde vor stârni emoții și pasiuni.

Citește și: Lumanare din portocala

Forma ideală pe care o pot avea lumânările roșii este cea cilindrică, dar sunt la fel de frumose și cele cubice ori cele sferice. Poți să de joci și să așezi împreună lumânări roșii de forme diferite. Adaugă conuri de brad, nuci întregi și alune și vei avea un decor de Sărbătoare perfect.

Sursa foto: ©Hetizia-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply