DIY: O idee pentru bucataria ta

0

idee pentru bucataria taAm o idee pentru bucataria ta. Mi-a placut atat de mult, este atat de simplu de realizat si este atat de simpatica incat trebuia sa o impart cu voi. In plus este genul de idee pentru bucataria ta, care se poate incadra in orice decor, pentru ca poti varia datele problemei pentru ca acestea sa fie in acord cu restul decorului.

Citeste si: DIY – O biblioteca din sertare

Ca sa pui in aplicare aceasta idee pentru bucataria ta ai nevoie de o placa de lemn lacuita si slefuita. Poate sa fie in culoarea naturala a lemnului, alba sau in orice alta culoare vrei. Poate fi special facuta pentru acest proiect, sau poate fi detasata dintr-o piesa de mobilier veche. Poate sa fie perfect finisata sau poate sa fie lasata naturala.

Mai ai nevoie de cesti de ceai. Acestea pot sa fie din acelasi set sau desperecheate, pot sa fie de aceeasi dimensiune sau de marimi diferite (iar aici intervine creativitatea ta, pentru ca piesele alese sa se potriveasca si sa fie in armonie unele cu altele). Mai ai nevoie de un adeziv foarte bun, eventual special pentru portelan sau din gama adezivilor universali si cateva carlige in forma de S.

idee pentru bucataria taCiteste si: DIY – Un ceas de perete, altfel

In demonstratia punerii in practica pentru aceasta idee pentru bucataria ta ne-am limitat la prosoape de bucatarie, dar poti agata un lant, un siret sau curele de piele de care, poti fixa si monta orice alte obiecte vrei (poze, vase, instrumente de bucatarie), dar avand grija ca acestea sa fie suficient de usoare pentru a putea fi suportate.

Citeste si: DIY – Suport pentru prosoape

Mai departe tot ceea ce ai de facut pentru a pune in practica aceasta idee pentru bucataria ta este sa o realizezi efectiv. Curata lemnul cu atentie in locul in care urmeaza sa lipesti farfuriile si cestile. Curata foarte bine cestile pentru ca aderenta adezivului sa fie maxima si lasa sa treaca timp pentru consolidarea adezivului, dupa fiecare etapa.

Lipeste si carligul in forma de S de toarta cestii, pentru ca toata constructia sa fie practica.

Citeste si: DIY – O sticla de plastic si pauza de joaca

Astept sa ne spui daca aceasta idee pentru bucataria ta ti-a placut si daca ai reusit sa o pui in practica. Si astept aici pozele cu rezultatele proiectului tau.

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply