Mobilier pentru living

0

PH124895

Foto: IKEA

Producătorii de mobilier, de la noi sau din străinătate, propun mixuri eclectice de mobilier pentru living, astfel încât este aproape imposibil să nu găseşti piesele potrivite personalităţii tale.

Ce am observat tot răsfoind cataloage noi și intrând pe site-uri este că noul mobilier pentru living tinde către o altfel de potrivire față de cum eram obișnuiți acum ceva timp. Ce vreau să zic este că producătorii vă dau noi soluții pentru mixarea pieselor, astfel încât la final livingul să nu arate banal și fără personalitate.

Mobilier pentru living

Foto: Muuto

Mobilier pentru living

Dacă vei urmări cu atenție obiectele propuse în acest material, vei vedea că ele nu au fost alese la întâmplare. Sunt potrivite și aranjate astfel încât la final rezultă o compoziție pe care o poți folosi ca sursă de inspirație pentru casa ta.

Living cu grădina verticală

Culorile și materialele sunt de bază atunci când alegi mobilierul pentru living și recunosc că la acest capitol este cel mai dificil de dat sfaturi. Gusturile nu se discută, nu? Dar atunci când vezi o canapea albastră de piele în mijlocul camerei parcă revii asupra zicalei latine.

Canapele cu două locuri

Pastelurile sunt la modă în ultima vreme și dacă vrei și tu să ai un living la modă, poți foarte bine să optezi pentru acestea, plus că le poți asorta foarte ușor și nici nu sunt genul de culori care să sară în ochi.

Mobilier pentru living

Foto: Zara Home

Legat de forme și materiale, trebuie să știi că producătorii mizează pe forme simple, ușor de integrat în orice încăpere. Înfloriturile în cantități generoase sau decorațiunile greoaie nu își au locul într-o încăpere contemporană. Simplitatea nu se demodează niciodată.

Idei de top pentru living

Și, în fine, materialele, fie că vorbim de canapele, fotolii sau alt tip de mobilier trebuie să fie, evident, naturale. O canapea din material sintetic va reține praful și va aduce o serie de dezavantaje legate de confort.

Articol publicat in revista Casa si gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply